FOTOGALERIE. Ofertă ”specială” în supermarket. Roșii cu mucegai de Spania. Ofertă de ratat

Fructe cu mucegai în unele supermarket-uri?! Nimic nou sub soare. Legume mucegăite pe rafturi, o obișnuință. Dar nimeni nu poate înțelege cum este posibil ca după atâtea articole de presă sau controale ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare nimeni să nu rezolve această problemă.

Din păcate, problema este una tot mai acută și clientul ajunge în situația în care nu mai are de unde să aleagă. O fi de vină lipsa de personal sau dezinteresul?! Cert este că nu se găsește o rezolvare.

Imaginile de mai jos au fost surprinse într-un supermarket din Carei, dar situația este similată în tot județul.

În luna aprilie, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au demarat a doua etapă a campaniei naționale de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale privind protecţia consumatorilor la comercializarea legumelor şi fructelor proaspete în marile lanțuri de magazine de tip hipermarket şi supermarket, depozite şi pieţe en-gros.

Verificări au fost făcute și la comercianții din Satu Mare. În urma controalelor, comisarii au decoperit că fructele și legumele comercializate erau neconforme. În unele cazuri, inspectorii au descoperit alimente alterate, cu pete de mucegai, puse la vânzare.

Nu sunt singurele abateri constatate de inspectori după verificările de la Satu Mare. Potrivit comunicatului, lipsa traducerilor de pe etichete a fost o altă problemă de care s-au lovit comisarii de la Protecția Consumatorului.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Ofertă ”specială” în supermarket. Roșii cu mucegai de Spania. Ofertă de ratat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Comisariatul pentru Protecția Consumatorului
FOTO. Promoție…în viitor! Pe raft, dar numai de mâine. Cel mai comic răspuns posibil

Închide