FOTOGALERIE. Ortodocșii, reformații și catolicii, exemplu de conviețuire. S-au rugat împreună

Reprezentanții Bisericilor Ortodoxe, Romano-Catolice, Greco-Catolice și Reformate s-au rugat astăzi în același lăcaș de cult ortodox din Botiz. Liturghie Arhierească săvârșită de către Episcopul Ortodox al Maramureșului și Sătmarului, Justin Sigheteanul.

La slujba, care a avut loc în comuna botiz, județul Satu Mare, a participat și ministrul Apărării Naționale, senatorul sătmărean Gabriel Leș. Cu această ocazie, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, PS Justin Sigheteanul, a târnosit Biserica cu hramul “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Parohia Botiz, Protopopiatul Satu Mare, după care a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Cu acest prilej ierarhul a acordat al doilea hram al bisericii și anume Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureș. Răspunsurile liturgice au fost date de membrii Grupului psaltic “Theologos” al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, condus de Arhid. Prof. Drd. Adrian Dobreanu.

Credit foto: Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Ortodocșii, reformații și catolicii, exemplu de conviețuire. S-au rugat împreună"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului, Episcopia Reformată
Explicațiile preotului care dă adeverințe pentru alcoolici. Episcopia nu acceptă aceste practici

Închide