FOTOGALERIE. Pompierii au simulat în cât timp îi salvează pe cei din Palatul Administrativ

Satu Mare a fost gazda concursului internațional “Scări”. Competiția, aflată la cea de-a VIII-a ediție, a fost organizată în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Pompierilor, iar la Satu Mare au venit salvatori din județele vecine, dar și din Ungaria și Ucraina.

Concursul internațional “Scări”, ajuns la cea de-a VIII-a ediție, și-a desemnat ieri câștigătorii. Cei 60 de pompieri din județele Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sibiu, Satu Mare, dar și din cadrul Administraţiei Serviciilor de Stat de Urgenţă ale Regiunii Transcarpatice din Ucraina, respectiv al Direcţiei de Apărare Împotriva Catastrofelor a judeţului Szabolcs-Szatmár-Bereg Ungaria s-au întrecut într-o probă extrem de dificilă și solicitată.

“Întrecerea constă în urcarea pompierilor, pe scările interioare, echipaţi pentru intervenţie cu costum de intervenţie, cască de protecţie, mănuşi, centură şi bocanci de intervenţie, aparatul de respirat cu aer comprimat în poziţie de lucru şi având asupra lor două role de furtun TIP C, coardă de salvare, cordiţă de legat furtun, un toporaş p.s.i., distribuitor şi o ţeavă de refulare a apei, până la etajul 10 al unei clădiri”, explică cei de la ISU Satu Mare

Echipajul sătmărean a reușit să câștige medalia la proba individuală, peste 40 de ani. Pompierii din Alba, Ungaria și Negrești merg și ei acasă cu medalii de aur.

Organizarea acestei competiții a devenit o tradiție la Satu Mare și se înscrie în seria activităților dedicate sărbătoririi, la data de 13 Septembrie, a Zilei Pompierilor din România.

Câștigătorii concursului “Scări”

La proba INDIVIDUALĂ

Sub 30 de ani
Locul I – sg. maj. Popa Ioan (Alba)
Locul II – sg. maj. Șerban Raul (Satu Mare)
Locul III – plt. Hajdu Christopher (Maramureș)

Între 30 – 40 de ani
Locul I – plt. maj. Avram Mihai (Alba)
Locul II – plt. adj. Demian Marian ( Satu Mare)
Locul III – plt. maj. Narița George (Sibiu)

Peste 40 de ani
Locul I – plt.adj. Cardoș Gheorghe (Satu Mare)
Locul II – plt. adj. Nagy Robert (Bihor)
Locul III – plt. adj. Deak-Craciun Ferenc (Maramureș)

La proba pe ECHIPE

Sub 30 de ani
Locul I – Ungaria
Locul II – ISU Alba
Locul III – ISU Maramureș

Între 30 – 40 de ani
Locul I – ISU Alba
Locul II – ISU Sibiu
Locul III – ISU Cluj

Peste 40 de ani
Locul I – Secția de Pompieri Negrești Oaș
Locul II – Detașamentul de Pompieri Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Pompierii au simulat în cât timp îi salvează pe cei din Palatul Administrativ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ISU Satu Mare
FOTO/VIDEO. Desfășurare de forțe la mall-ul Nepi. Pompieri și polițiști la Shopping City

Închide