FOTOGALERIE. Prima faptă bună a ministrului Bran pentru Satu Mare: a cedat Hotelul Sport

Conducerea Primăriei Satu Mare a anunțat că a introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 30 august un proiect de hotărâre privind preluarea de la Ministerul Tineretului și Sportului a Hotelului Sport.

După foarte multe demersuri, Ministerul Tineretului și Sportului și-a dat acordul pentru a transfera imobilul, care se află într-o stare avansată de degradare.

”Vrem să redăm hotelul sportivilor, mai ales că avem și acordul Federației Române de Scrimă pentru a înființa la Satu Mare un Centru de Excelență pentru Scrimă”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

Nepăsarea statului din ultimii ani, prin Ministerul Tineretului și Sportului, a fost înlocuită de hoția fraților Gal. A urmat privatizarea frauduloasă prin care hotelul a ajuns în administrarea firmei celor doi frați Gal, Florin și Călin.

Nimeni alții decât cei care au condus la un moment dat Direcția Județeană de Tineret și Sport (pe vremea cânt Direcția de Sport și Direcția de Tineret erau două entități separate). Cei doi au devalizat hotelul și l-au distrus, la propriu. Pentru frauda produsă, Florin Gal a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsă pe care și-o ispășește în prezent.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Prima faptă bună a ministrului Bran pentru Satu Mare: a cedat Hotelul Sport"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Puștanii care au distrus și incendiat zona de picnic din Micro 16, puși la plată!

Închide