FOTOGALERIE. Primarul Tășnadului, ultimatum pentru conducerea Apaserv. Singurul care cere schimbări urgente


Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc, este singurul primar din județul Satu Mare care nu mai tolerează ”miserupismul” reprezentanților Apaserv, a cărei conducere se pare că lucrează după principiul ”timpul trece, leafa vine”.

Grieb Csaba Francisc a expus o situație care descrie perfect modul de lucru al unor reprezentanți ai Apaserv.

”Zilele acestea am ajuns în zona străzilor Gh. Doja și Câmpului inferioară. Din păcate a trebuit să constat că cei care coordonează problemele de canalizare ale orașului (conducerea tășnădeană a firmei de apa-canal!), ori nu își fac meseria cum trebuie, ori nu știu s-o facă, ori le place să ascundă adevărul! Motivul? De ani de zile promit să rezolve problema cu deversarea necontrolată a apelor menajere în șanțul în care ar trebui sa curgă doar apă curată, în acest an raportând chiar că problema a fost rezolvată (după multiple intervenții “sofisticate”), iar acum trebuie sa constat chiar eu că nu s-a făcut nimic din ceea ce au promis!”, a explicat primarul Tășnadului.

Grieb Csaba Francisc, alături de președintele Klaus Iohannis

Edilul șef tășnădean le dă și un ultimatum de 48 de ore celor care se află în fruntea Secțiti Tășnad a celor de la Apaserv.

”Este inadmisibil! Le atrag atenția ca, în maxim 48 de ore, să înceapă lucrările de reparare a zonelor cu deversare necontrolată prin care distrug de ani de zile mediul înconjurător și condițiile de viață a celor care stau în zona șanțului respectiv! Și, vă rog să îmi permiteți ca acum să spun și eu: TĂȘNADUL (și secția tășnădeană a firmei de apă-canal) CHIAR MERITĂ MAI MULT!”, este mesajul tranșant al primarului Tășnadului.2 Comments on "FOTOGALERIE. Primarul Tășnadului, ultimatum pentru conducerea Apaserv. Singurul care cere schimbări urgente"

  1. Acest primar nu mai este susținut politic, din păcate, probabil pentru că nu este obedient UDMRului.

    View Comment
  2. acum la sfârșit de mandat și-a dat seama că nu a făcut nimic, nici pe tema asta.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv, Grieb Csaba Francisc, Primăria Tășnad
Pro România: ”UDMR Satu Mare își face campanie pe munca altora”. Proiect de sute de milioane de euro

Închide