FOTOGALERIE. Primul târg al produselor sătmărene. Respect pentru producătorii locali

În prima zi a târgului vizitatorii au avut posibilitatea de a cumpăra miere delicioasă de la apicultorii Tivadar Rodica și Boda László, fructe și legume proaspete de la Simon Ferenc, Szűcs Hajnalka și Gaál Mátyás, pălincă și vinuri excepționale de la Cramele Butka, Năstase și Nachbil, bere artizanală de la HB Traditional Brewery, prăjituri gustoase de la Fantezia Decor, gem și siropuri naturale St. Martin’s Elixir și preparate din carne Weinberger.

Șase producători artizanali și-au prezentat produsele în cadrul evenimentului, așadar sătmărenii au putut cumpăra deosebitele rochii croșetate de la Marta Crochet Art, bijuteriile speciale de la Potor Monika, precum și articole vestimentare tradiționale de la Kézműves Ruhák! Casa Zâmbetelor a prezentat articole artizanale realizate de persoane cu nevoi speciale.

Meșteșugarii Lazin Gavril și Lévai Iosif au oferit sătmărenilor articole extraordinare din piele. Pe parcursul desfășurării târgului s-au respectat toate măsurile de restricție COVID impuse de autorități, așadar participanții au fost în deplină siguranță. Nu ratați ultima zi a târgului, încă puteți cumpăra Produse Sătmărene în Grădina Romei între orele 10-18.1 Comment on "FOTOGALERIE. Primul târg al produselor sătmărene. Respect pentru producătorii locali"

  1. Satmarean | august 16, 2020 at 09:08 |

    Era și cazul ca și la Satu Mare să se facă ceva concret pentru sprijinul producătorilor locali. Succes!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grădina Romei, producători
Târg inedit în Grădina Romei. Sătmărenii, invitați să susțină producătorii locali

Închide