FOTOGALERIE. Sătmărenii au înțeles mesajul autorităților. Mall-ul, tot mai pustiu

Se pare că mulți sătmăreni au înțeles mesajul autorităților și au luat decizia de a ieși din casă doar pentru lucrurile de strictă necesitate. Shopping-ul și plimbatul prin mall au trecut în planul secund, pe măsură ce avertizările lansate de ministerul Sănătății au pus accentul pe evitarea aglomerărilor, mai ales în spații închise. Conducerea Shopping City a luat și ea măsuri pentru protejarea clienților și angajaților.

Deși zilele de weekend aduceau tot mai mulți clienți la magazine, după apelurile repetate ale autorităților, sătmărenii au înțeles să lase shopping-ul și plimbatul prin mall pentru alte zile. Galeriile comerciale au fost mai mult goale, cei mai mulți clienți fiind în zona hypermarket-ului.

Cei din conducerea Shopping City au anunțat încă de săptămâna trecută reguli speciale de igienă, care au vizat și dezinfectarea zonelor utilizate de clienți și angajați. În plus, magazinele, cu excepția celor pentru alimente și a farmaciilor, vor funcționa după un alt program.


Se reduce programul la mall-ul din Satu Mare. Ce magazine își schimbă orarul


Nu sunt singurele magazine care au anunțat schimbări, în contextul pandemiei de coronavirus. Tot în cursul săptămânii trecute au fost dispuse noi măsuri în marile lanțuri de magazine, cei de la Kaufland fiind printre primii care au publicat și un apel către cetățeni, pentru a evita și aglomerația din unitățile comerciale.

Mai multe magazine mici din Satu Mare au luat și ele decizia de a limita numărul de clienți care au acces în unitate și îi roagă pe sătmăreni să respecte recomandările venite din partea autorităților, să se spele pe mâini, să utilizeze dezinfectantele puse la dispoziție și să mențină distanța față de ceilalți clienți și personalul angajat.


PresaSM face un apel la responsabilitate și îi roagă pe cetățenii care au sosit din țările afectate de coronavirus să respecte cu strictețe indicațiile autorităților pentru a proteja sănătatea familiei și a comunității.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Sătmărenii au înțeles mesajul autorităților. Mall-ul, tot mai pustiu"

  1. Dar supermarketurile sunt pline și se cumpără cu nesimțita. Cărucioarele toate pline. Isteria la ea acasă.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, NEPI
HARTĂ. Topul județelor. Unde s-au înregistrat până acum cele mai multe cazuri de COVID-19

Închide