FOTOGALERIE. Se construiește mega fabrica de zeci de milioane euro. Sute de noi locuri de muncă

Lucrările la fabrica de mari dimensiuni de la Medieșu Aurit sunt în plină desfășurare. Cu o investiție de circa 60 de milioane de euro și 250 de locuri de muncă în primul an, fabrica celor de la Alu Menziken va fi una dintre cele mai mari investiții din România! Investiția se preconizează să se finalizeze în prima parte a anului 2018 și va creea sute de noi locuri de muncă în județ.

Compania începe și campania de angajări masive! Fabrica de la Medieşu Aurit va ȋncepe producţia în acest an cu aproximativ 250 de angajați, urmând să crească ȋn câţiva ani la 700 de angajaţi.

Se caută: șef echipă (producție), purchaser (with German and English), Junior Accountant/Bookkeeper, Inside Sales Representative – with German, Inside Sales Reprezentative, Operatori Topitorie, Recrutor, Inspector Resurse Umane, Inginer calitate, Mecanic/Electrician, Responsabil SSM, Inginer Automatist, Inginer Ofertare, Planificator și Controlor calitate.

”Alu Menziken fabrică produse extrudate complexe care corespund celor mai pretenţioase cerinţe ȋn ceea ce priveşte caracteristicile, toleranţa şi suprafaţa aliajelor. Cu abilităţi tehnice avansate şi servicii auxiliare orientate spre cerinţele clientului, ȋntreaga noastră forţă de muncă aduce ALUMINIUL ȋn cea mai bună formă. Vă aşteptăm să faceţi parte din echipa Alu Menziken!”, este mesajul reprezentanților firmei.

Candidatul ideal

Ce ne-am dori de la tine?

-sa ai studii cu profil tehnic
-sa ai experienta in productie
-sa fii dispus sa inveti si sa te dezvolti profesional
-sa ai spirit de echipa
-sa fii o persoana dinamica si indemanatica

Descrierea jobului

Ce ar trebui sa faci?

-sa fii dispus sa inveti de la specialisti
-sa lucrezi cu echipamente industriale de ultima generatie
-sa fii implicat

Mai multe DETALII pe acest link ——> Click AICI!

2 Comments on "FOTOGALERIE. Se construiește mega fabrica de zeci de milioane euro. Sute de noi locuri de muncă"

  1. Felicitări companiei!Mult succes!

    View Comment
  2. SANTA CLAUS | martie 21, 2018 at 19:26 |

    SALARIUL ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Alu Menziken
FOTO. Angajări masive la super fabrica de la Medieșu Aurit! Sute de locuri de muncă

Închide