FOTOGALERIE. Șoferii maghiari, ”luați în primire” din vamă. Învățați să circule în România

În zona frontierei comune cu Ungaria, respectiv punctul de frontieră Petea, polițiștii sătmăreni din cadrul Serviciului Rutier, coordonați de către șeful structurii – comisar de poliție Lupisca Marius, au organizat o acțiune pentru depistarea și sancționarea încălcărilor normelor la regimul circulației pe drumurile publice.

Operațiunea s-a desfășurat în baza Planului Comun de Acțiune, semnat în 2013 la nivelul celor două poliții naționale – România și Ungaria, vizând reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic.

Totodată, prin distribuirea în trafic, cu sprijinul ofițerului din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității – inspector principal de poliție Chiorean Liviana și a ofițerului de relații publice – subcomisar de poliție Candrea Ținca Alina, a unor pliante conținând aspectele de noutate ale legislației din Ungaria, precum și diferențele față de legislația rutieră din România, s-a urmărit și informarea participanților la traficul rutier care intenționează să se deplaseze în țara vecină.

Acțiunea desfășurată se înscrie în sfera acțiunilor comune realizate în zona frontierei comune cu Ungaria, pe raza județelor Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș, axate pe reducerea numărului și al consecințelor accidentelor de circulație și distribuirea unor pliante cu recomandări adresate participanților la traficul rutier din țara noastră care intenționează să se deplaseze în Ungaria. Se urmărește continuarea colaborării cu Ungaria, prin organizarea unor activități comune cu reprezentanții poliției rutiere din Ungaria, în vederea reducerii riscului rutier în rândul participanților la trafic.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "FOTOGALERIE. Șoferii maghiari, ”luați în primire” din vamă. Învățați să circule în România"

 1. N-ar strica ca domnii de la rutieră să împartă niște “pliante” și șoferilor care încalcă legea și în oraș, pentru opriri neregulamentare pe trotuare șau pe pistele de bicicliști, bicicliștilor care circulă pe trotuar sau trec strada pe trecerea de pietoni, șoferilor care circulă cu luminile de ceață pornite noaptea când nu este nici urmă de ceață (DRL-urile se sting automat când aprinzi oricare fază a mașinii, așa că nu merge cu “nu-s lumini de ceață ci sunt DRL-uri” și oricum acestea, după cum le spune numele, sunt lumini de zi care seara îi încurcă pe ceilalți participanți la trafic!
  Toate astea se întâmplă ZILNIC de zeci sau chiar sute de ori și sunt trecute cu vederea de către serviciul rutier din cadrul poliției române, atât cea națională (IPJ) cât și cea municipală (nu gardienii publici, ăia nu au dreptul necesar!)!!!
  Distinșii domni se mulțumesc să prindă vitezomani! Nu că n-ar fi o treabă bună, dar și celelalte abateri TREBUIE sancționate!!
  M-am săturat să merg pe trotuar ca gâștele, din cauza idioților care ocupă ilegal trotuarul și lasă, în cel mai bun caz, doar 30-40 cm spațiu pentru pietoni, sau să mă cert cu bicicliștii care circulă pe trotuar, uneori cu viteză!!!
  IO nu merg pe carosabil, nici ei NU AU ce căuta pe trotuare! Au minim 6 m de drum la dispoziție, noi doar 1-2 m uneori nici atât!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Politia Rutiera
FOTO. ”Asta înseamnă să fii mafiot!” Un sătmărean a blocat mașina Poliției

Închide