FOTOGALERIE. SUTE de cadouri pentru copiii săraci din satele din județul Satu Mare!

O ACȚIUNE DE SUFLET a ajuns a fost coordonată de Fundatia Hans Lindner. Concret, este vorba despre preluarea și împărțirea cadourilor pregătite de copiii grădinițelor și școlilor din comunitățile germane Arnstorf, Reischach, Erlbach, Perlach, Johanniskirchen, Eichendorf și Linden pentru copiii judetului Satu Mare. Cu mare grijă și atenție, fundația a dus mai departe aceasta lumină, sperând să ajungă în casele și sufletele copiilor de la satele din județ.

Pe data de 5 și 6 decembrie au fost livrate cele 760 de cadouri din Germania, membrii fundației vizitând școli și grădinițe, ajungând la copiii din satele: Andrid, Dindeștiu Mare, Irina, Santău, Chereușa, Sudurău, Ghirișa, Unimăt și Rătești.

Colindele, bucuria și emoția inocentă cu care au fost primiți reprezentanții fundației, i-a încurajat și le-a dat speranță că drumurile între oameni încă există.

Fundația Hans Lindner dorește să le mulțumească directorilor și profesorilor pentru ajutorul dat în organizare. Fundația Hans Lindner organizează an de an acțiunea de Crăciun, care a început din anul 2004, atunci când pentru întâia oară elevii școlilor din localitățile germane Arnstorf și Reischach au pregătit copiilor din județul Satu Mare cadouri de Crăciun.

Elevii școlilor din Germania, precum și colectivul de lucru al fundației, speră ca împreună cu darurile oferite au reușit să aducă lumină și spiritul Crăciunului în sufletele uneori prea încercate ale copiilor noștri. Lăsați Crăciunul să vină! Sărbători fericite!

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. SUTE de cadouri pentru copiii săraci din satele din județul Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Părăsiți de mamă, cinci copilași umblă iarna desculți. Haideți să îi ajutăm!

Închide