FOTOGALERIE. Sute de locuri de parcare vor fi amenajate în Micro 17 și Carpați

Primăria municipiului Satu Mare anunță că se vor începe de luni, 10.07.2017, amenajarea a sute de noi locuri de parcare în cartierele Micro 17 și Carpați I și II.

”Vă informăm că începând de luni, 10 iulie vor începe lucrările de modernizare a patru parcări din municipiul Satu Mare. Zonele în care demarează lucrările sunt: Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Diana, Bobocului, Crișului, Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului, Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele, Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului. Totalul locurilor de parcare în aceste patru cvartale este de 245 locuri. Prin urmare rugăm locuitorii din aceste zone să nu parcheze pe aceste spații și să manifeste înțelegere și răbdare pe parcursul execuției lucrărilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Primăria Satu Mare.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Sute de locuri de parcare vor fi amenajate în Micro 17 și Carpați"

  1. Se vor rezolva și acele “balcoane” sau extensii inestetice de la parterul blocurilor construite total ILEGAL, sau ]nc[ n-are prim[rie s\nge-n istalaíi s[ impun[ respectarea legii?!?!?!?!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Imagini horror din cartierele Sătmarului. Cine trebuie amendat aici, domnule primar?!

Închide