FOTOGALERIE. Sute de saci de deșeuri strânși din cartiere și malul Someșului

Primăria Municipiului Satu Mare continuă acțiunile de curățenie și întreținere a spațiilor verzi din cartiere. Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost curățată groapa de acumulare de pe str. Brașov, de unde s-au colectat 20 de metri cubi de deșeuri, fiind aruncate aici de-a lungul timpului atât deșeuri voluminoase, precum materiale de construcții și mobilier uzat, cât și obiecte persoanele ale cetățenilor.

Groapa de acumulare din zona străzii Brașov, în Cartierul Micro 17, este folosită de către S.C Apaserv SA în caz de avarie sau defecțiune a sistemului de canalizare. Se interzice aruncarea deșeurilor în zonă și pe spațiul verde care înconjoară groapa de acumulare.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Sute de saci de deșeuri strânși din cartiere și malul Someșului"

  1. ica irimuș | martie 27, 2019 at 16:11 |

    toată românia arată la fel o groapă plină de gunoi .eu ca persoană fizică neavând nici o datorie fata de statul român in afară de cea patriotică ași vrea să-i văd o dată in viața mea pe toți cei cu salarii bugetare că fac ceva cu mânuțele alea două cu care iau salarii mari fără să le fie rușine

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deșeuri
Primăria Satu Mare anunță o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Iată unde vă puteți duce electronicele

Închide