FOTOGALERIE. T42, restaurantul desprins din filmele cu gangsteri. Mâncare delicioasă, ”cadavre” și mafioți

Adevărate superstaruri ale epocii în care au trăit, gangsterii americanii au fost unii dintre cei mai temuți dar și cei mai adulați răufăcători ai istoriei moderne. Iar pentru cei care doresc să se lase cuprinși de fiorul Americii interbelice, există un restaurant în centrul municipiului Satu Mare unde poți face o călătorie înapoi în timp.  Ajungi în perioada Prohibiției americane, într-o atmosferă care readuce la viață poveștile cu Al Capone, Bonnie și Clyde sau Lucky Luciano.

De la piesele de mobilier și muzica anilor `20 – `30,  la ”cadavrele” din baie sau pozele cu mafioți, totul e gândit pentru a purta clientul într-o epocă desprinsă parcă din filmele cu “Nașul. Iar aventura prin istorie e dublată de o experiență culinară care promite să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe. Mâncare delicioasă, cocktail-uri spectaculoase sau cafeaua preparată după rețete speciale. Toate acestea le găsiți la T42!

O ofertă de nerefuzat

Întregul local vă propune descoperirea unor mistere, pas cu pas. De cum intrați aveți toată istoria Prohibiție afișată pe pereți, dar și în obiectele din jur. La etaj, totul devine și mai interesant. Aici puteți să aflați povestea românului care a devenit șoferul de încredere al celebrului Al Capone.

Dar, poate,  cel mai spectaculos este grupul sanitar, camuflat. Ușa este una ”secretă”, ascunsă perfect în perete. După ce o ”descoperiți”, în interior vi se desfășoară scena unei ”crime”. De la ”cadavrul” de pe tavan, acoperit cu un cearșaf, până la urmele ”rămase” în urma cercetărilor efectuate de criminaliștii americani. Și dacă vă simțiți ”vinovați”, puteți să vă faceți un selfie în oglindă. Vi se pune la dispoziție o plăcuță de identificare, pe care să vă scrieți numele, iar pe perete aveți o tablă pentru un “mug shoot” perfect, exact ca-n filmele americane.

De ce să începi ziua la T42

În această atmosferă, clienții sunt îndemnați la o altfel de aventură, una care cu singuranță le va trezi la viață toate simțurile. Cei de la T42 aduc boabele de cafea de la o firmă specializată din Cluj-Napoca, care le prăjește după o rețetă de succes.  După măcinare, urmează prepararea cafelei, astfel încât să se păstreze cât mai fidel aroma.

Iar servirea se face de către un personal atent și amabil. Vă garantăm că după doar câteva minute în această ambianță o să uitați de toate grijile cotidiene, învăluiți de misterul conferit de epoca de glorie a mafioților americani. De la gramofonul care redă muzica anilor `30 și mașina de scris recondiționată, până la decorațiunile interioare, toate sunt menite să te facă să te simți ca într-un adevărat film cu gangsteri.

O bucătărie foarte spectaculoasă

Bucătăria celor de T42 este piesa de rezistență. Aici aveți platouri reci italiene, scărițe de porc excepționale, cu un sos de vă lingeți pe degete, dar și burgeri cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Cum bucătăria italiană face legea la T42, este important să amintim de celebrele bruschete, dar și de pizza, cu șapte sortimente. Pastele sunt delicioase, iar cele gratinate sunt desăvârșite. Tot aici puteți găsi și gofre, cheese cake sau panna cotta, făcute după niște rețete de succes în Occident.

Așadar, aveți toate motivele să deslușiți singuri toate misterele din T42. În Piața Libertății, lângă magazinul Target. Alte DETALII găsiți pe pagina de FaceBook a restaurantului —> T42 Tea4TwoFii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. T42, restaurantul desprins din filmele cu gangsteri. Mâncare delicioasă, ”cadavre” și mafioți"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Gemelli, investiție
FOTOPLANURI. Cel mai mare Aqua Park din Transilvania! Investiție uriașă și spectaculoasă

Închide