FOTOGALERIE. Țeapă cu ”țigări” în Piața Someș. ”Comercianți” inventivi și tupeiști

Ce fac ”comercianții” din Piața Someș când rămân fără țigări de contrabandă?! Inventează, desigur. Potrivit informațiilor PresaSM, un sătmărean s-a dus să își cumpere țigări în piața din Micro 14. Și-a luat un cartuș întreg, la zece lei pachetul, gândindu-se ce afacere bună a făcut, în condițiile în care prețul mediu al unui pachet a ajuns la 19 lei în magazine.

Ei, bine, a ajuns omul acasă și când a deschis unul dintre pachete a găsit…carton. Cu toate că a fost supărat, omul nu s-a mai dus înapoi, să îi ia pe ”comercianți” la rost, din motive cât se poate de evidente. A luat o țeapă de o sută de lei și și-a promis să nu mai apeleze prea curând la aceeași sursă.

Totuși, rămâne incapacitatea clară a autorităților de a stopa acest fenomen. Sătmărenii sunt revoltați că grupările din zonă sunt mereu cu un pas în fața organelor abilitate.

2 Comments on "FOTOGALERIE. Țeapă cu ”țigări” în Piața Someș. ”Comercianți” inventivi și tupeiști"

  1. Ceva nu este în regulă. Pachetele sunt fabricate undeva, ambalate a la carte. Autoritățile ar putea să-i scoată din circuit, intrebarea este dacă merită. Acest fenomen este întreținut de noi care cumpărăm. Noi trebuie să facem primul pas dacă autoritățile nu o fac.

    View Comment
  2. Țigări de contrabanda românești?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre contrabandă, contrabandiști
FOTO. Un șofer a dat nas în nas cu polițiștii. Lăsat fără mașină. Bonus: dosar penal

Închide