FOTOGALERIE. Terenurile de sport, din Satu Mare, devastate. Revoltător

Terenurile sintetice de minifotbal, construite de Primăria Satu Mare, în cartierele Micro 15 și Micro 17 au fost devastate.

Consilierul local Radu Roca a postat pe pagina sa de Facebook și câteva fotografii care demonstrează starea avansată de degradare al acestor terenuri, la abia doi ani de la inaugurare.

„La nici doi ani de la inaugurare, terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 şi Micro 17 sunt într-o stare avansată de degradare … plasa de sârmă ruptă, porţile de fotbal distruse, băncuţele de lângă terenul de fotbal distruse … și asta în condiţiile în care în august 2016 s-a impus printr-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local revigorarea activităţilor sportive prin implicarea autorităţilor publice locale iar în vederea individualizării acestor terenuri s-a impus şi acordarea de diferite denumiri ! Prin asemenea degradare doreşte primăria revigorarea activităţilor sportive ??

P.S. Respect munca depusă de actuala conducere a Primăriei municipiului Satu Mare, să nu mă înţelegeţi greşit, dar mă aşteptam la mai multă grijă din punct de vedere al întreţinerii acestor terenuri pentru că o investiţie de acest gen nu este deloc de neglijat şi în plus este făcută din bani publici, adică din banii noştri ai contribuabililor !”, a declarat consilierul Radu Roca.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Terenurile de sport, din Satu Mare, devastate. Revoltător"

  1. in mikro 15 nici nu trebuia sa faca dl coica teren de fotbal parcare trebuia sa faca

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
VIDEO. Sens giratoriu finalizat la Piața de Vechituri. Se circulă mult mai bine

Închide