FOTOGALERIE. Trei careieni au împlinit peste un secol de viață! Doi sunt soț și soție

Careianca Marina Năstăsescu a împlinit un secol de viață, motiv pentru care conducerea Primăriei Carei au recompensat-o cu o diplomă de recunoaștere și un buchet de flori.

”Cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani, careianca Marina Năstăsescu a primit din partea administrației locale o diplomă de recunoaștere și un frumos coș cu flori. Acestea au fost înmânate de către consilierul local Robert Leitner și reprezentantul Direcției de Învățământ – Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Ioana Negrean”, este mesajul conducerii Primăriei Carei.

Reamintim că tot în acest an, cuplul Erdélyi Sandor și Ilona au devenit cei mai longevivi careieni. Soțul are 102 ani, iar soția are 100 de ani de existență! Aceștia au o poveste de viață extrem de frumoasă, presărată cu iubire și multă înțelepciune. Și iată că împreună au reușit să această vârstă venerabilă!

De altfel, Primăria Municipiului Carei i-a pregătit o supriză cele mai vârstnice careience, Erdélyi Ilona, care a împlinit un secol de viaţă, chiar în anul Centenarului: un frumos buchet de flori şi o diplomă aniversară semnată de primarul Kovacs eugen. Erdélyi Ilona era acasă alături de soţul său, Erdélyi Sándor, care anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 103 ani.

Poliţia Municipiului Carei i-a pregătit o altă supriză celei mai vârstnice careience. Întrucât împlineşte 100 de ani chiar în anul Centenarului României, poliţiştii au sărbătorit-o în cadru festiv pe Erdélyi Ilona. Ambii soţi au primit câte o diplomă aniversară din partea Poliţiei Carei, semnată de comandantul Ioan Copil- Lăpuşte, şi un cadou din partea firmei Binder & Family. Acestea au fost înmânate de către preotul reformat Tukacs Sándor József.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Trei careieni au împlinit peste un secol de viață! Doi sunt soț și soție"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
FOTOGALERIE. Film american filmat la castelul din Carei. Localnicii, invitați la filmări

Închide