FOTOGALERIE. Un nou bloc impunător de locuințe construit la cap Pod Golescu

Firma sătmăreană Zirmer Bud, deținută de familia Bud, va construi și cea de-a doua clădire prevăzută în imediata apropiere. Anunțul a fost făcut pe OLX de către Radu Bud, reprezentant al investitorului.

”Avem autorizația pentru continuarea proiectului de locuințe cel care se vede în poză, avans doar 30%, iar restul la finalizarea construcției. Dorim să semnăm cel putin 30 de precontracte înainte de a începe construcția”, a scris Radu Bud pe OLX.

Informația a fost confirmată pentru PresaSM de omul de afaceri Vasile Bud, care a precizat că cei trei copii ai săi se ocupă de acest proiect.

zirmer-bud04

zirmer-bud03

Societatea a achiziționat în anul 2008 un teren în suprafață de 4.600 metri pătrați unde se construiește un complex de locuințe, spații comerciale și parcări, ajungându-se la suprafața de 42.000 metri pătrați.

zirmer-bud02

Acest imobil se construiește pe strada Alexiu Berinde, colț cu Bujorului și va avea 15 etaje cu 2 corpuri de 127 de apartamente și 500 locuri de parcare.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Un nou bloc impunător de locuințe construit la cap Pod Golescu"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
FOTO. Cea mai mare fermă din județ, condusă de șvabi! Milioane de euro anual

Închide