FOTOGALERIE. Un preot din județul Satu Mare îmbracă și hrănește copii sărmani, din banii săi!


Preotul Gabriel Chereji, paroh orotodox din satul Cuța, comuna Socond, continuă să impresioneze prin gesturile sale. După ce a ridicat o cruce uriașă, a construit singur un monument al eroilor, a ridicat o capelă și a ajutat oamenii din localitate în plină pandemie, preotul continuă să ne uimească: a achiziționat, din bani proprii și din donații, articole de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru copii nevoiași.

”De la copiii care NU au ce avem noi învățăm cât de bogați ne-a făcut Dumnezeu. Ei se bucură ca de aur atunci când se încălță cu o pereche de încălțăminte îmblănite, iar noi căutăm firma cea scumpă la încălțămintele noastre. Ei se bucură de haine noi ca și cum ar simți iubirea părintească, iar noi aruncăm la gunoi haine de renume mondial. Ei se bucură de o ieșire în oraș și de o mâncare bună ca și cum ar fi ultima, iar noi suntem mofturoși cu restaurantul pe care îl alegem”, este mesajul preotului Gabriel Chereji.

Preotul ortodox Gabriel Chereji s-a remarcat în ultimii ani printr-o serie de acțiuni de mare impact. Acesta a ridicat o cruce uriașă, cu o înălțime de 16 metri și 1.4 metri lățime. Simbolul a fost ridicat pe locul fostei mănăstiri din localitate.

”Crucea fostei Mănăstiri de la Cuța a fost amplasată la locul istoric, atât de important. Crucea este o promisiune personală pe care am făcut-o credincioșilor anul trecut la aniversarea Mănăstirii de la Cuța a 401 ani, dar este o dragoste pentru locul sfânt al fostei Mănăstiri. Această cruce care are înălțime de 16 metri și 1,4 lățime va fi strajă sfântă pentru zona codrului”, a spus preotul Gabriel Chereji.2 Comments on "FOTOGALERIE. Un preot din județul Satu Mare îmbracă și hrănește copii sărmani, din banii săi!"

  1. E un adevărat exemplu! Felicitări! Dumnezeu să-i dea înapoi înzecit!

    View Comment
  2. Doamne ajuta parinte!
    Dumnezeu sa va rasplateasca !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Gabriel Chereji
FOTOGALERIE. Cruce uriașă, ridicată de un preot în județul Satu Mare! Se vede de la zeci de km depărtare

Închide