FOTOGALERIE. Un preot din Satu Mare construiește singur o capelă!

Preotul Gabriel Chereji, din cadrul Parohiei Cuța, este unul destul de atipic. După ce a construit de unul singur un monument închinat eroilor, acum s-a pus să construiască o …capelă! În cazul său, vorba credincioșilor, se poate spune: ”Vrednic este!”

Preotul Gabriel Chereji a reușit să pună facă deja fundația viitoarei capele. Se ocupă de tot. De la planuri și achiziționare de materii prime, până la munca efectivă. Este ajutat de câte un localnic când are ceva mai mult de lucru, respectiv se intervine cu utilaje.

Tânărul preot s-a întors acum circa doi ani de la Paris, unde a slujit timp de trei ani. De când s-a întors, n-a stat o clipă. A schimbat faţa satului, spun oameni. Şi, cel mai important, i-a făcut să vină cu drag la biserică.

Gabriel Chereji, un preot ortodox din Satu Mare, s-a remarcat în ultimul timp prin mai multe gesturi deosebite. Acesta a construit de unul singur un monument dedicat eroilor. S-a ocupat atât de proiectare, cât şi de execuţie, astfel încât costurile să fie minime. Lucrarea a fost amplasată în faţa bisericii la care slujește.

”Și eroii din acest sat să aibă un monument dedicat lor pt că sângele eroilor noștri și sângele străbunilor face parte de fapt din rădăcina bisericii”, a spus Gabriel Chereji.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Un preot din Satu Mare construiește singur o capelă!"

  1. Chiar vrednic este! Și totuși, chiar nu se găsesc oameni cu bun simț care să-i dea o mână de ajutor?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă, Gabriel Chereji
FOTO. Preotul model din județ: face cumpărături pentru bătrâni, să îi protejeze

Închide