FOTOGALERIE. Veste bună: Mall-ul NEPI s-ar putea deschide mai repede!

NEPI Rockcastle a început de câteva luni lucrările de construcție ale celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc: Shopping City Satu Mare. Investiție de 40 de milioane de euro în cea mai modernă destinație de cumpărături și divertisment din regiune.

Cu toate că termenul de deschidere al mall-ului a fost preconizat pentru luna decembrie, se pare că sunt șanse ca inaugurarea să se facă încă în luna noiembrie, a anunțat unul dintre constructori. Și asta pentru că lucrările avansează foarte bine.

Centrul va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și va reinventa peisajul regional de retail prin mixul comercial unic, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului. Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Veste bună: Mall-ul NEPI s-ar putea deschide mai repede!"

  1. Sper ca acest centru comercial va avea un rastel de biciclete. Nu ca mini-molul lui Bud.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTOGALERIE. Mall-ul NEPI prinde contur! Stadiu avansat a ”scheletului” clădirii

Închide