FOTOGALERIE. Viață de vis pentru sătmăreanca salvată din ghetoul de pe Horea

O zi de naștere înseamnă zâmbete și bucurie și pentru vârstnicii din Centrul Rezident “Lucia”. De această dată, Ileana Ștuț, care a fost cea mai veche locatară a imobilui de pe str. Horea, nr. 6, a sărbătorit împlinirea vârstei de 85 de ani alături de copiii care frecventează Centrul Multifuncțional “Alter Ego”, precum și de celelalte senioare care sunt găzduite de centru.

De asemenea, au ținut să îi ureze ”La mulți ani!” și viceprimarul Doina Feher și directorul Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Bălaj, precum și Mihaela Motoc, președintele Structurii Teritoriale Satu Mare a Colegiului Național al Asistenților Sociali din Romania.

“I-am promis doamnei Ileana Ștuț când s-a mutat aici din imobilul de pe Horea, nr.6, că vom fi alături de ea, așa cum suntem alături și de celelate persoane vârstnice. Mă bucură să văd că există o colaborarea atât de bună între Centrul Rezident “Lucia” și Centrul Multifuncțional “Alter Ego”. Cred că i-am făcut o mare bucurie și cu siguranță ziua aceasta va rămâne o amintire de neprețuit și pentru copiii centrului care învață în acest fel ce înseamnă aprecierea și respectul față de persoanele vârstnice“, a declarat viceprimarul Doina Feher.

Oaspeții i-au cântat sărbătoritei tradiționalul ”La mulți ani!”, după care fiecare a servit o felie de pizza și o felie de tort. De altfel, nu este prima dată când copiii de la Centrul Multifuncțional “Alter Ego” le fac o supriză senioarelor de la Centrul Rezident “Lucia”. Atenția primită și timpul petrecut alături de prietenii mai tineri sunt cea mai mare bucurie a bunicuțelor.

O zi ca și cea de azi trece repede și a fost destul de greu pentru senioare să încheie întâlnirea, mai ales când se deapănă multe amintiri. Din fericire, nu mai este mult până la următoarea întâlnire.

Toate aceste acțiuni sunt posibile datorită implicării personalului de la “Centrul Rezident Lucia” și a partenerilor Asociației ”Iubim Viața”, precum și datorită colaborării pe care Primăria Municipiului Satu Mare o are cu acest centru.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Viață de vis pentru sătmăreanca salvată din ghetoul de pe Horea"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Decizie FERMĂ! Adio castane prăjite, jerbe și flori în centrul Sătmarului

Închide