FOTOGALERIE. Ziua Pompierilor, manifestare impresionantă la Carei! La mulți ani!

Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” al județului Satu Mare a marcat Ziua Pompierilor din România prin organizarea în municipiul Carei a unui ceremonial militar.

În cadrul festivității a avut loc ceremonia de depunere a jurământului militar a trei cadre, ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, au fost acordate premii și plachete aniversare, au fost citite mesaje de felicitare și au fost rostite alocuțiuni ale oficialităților, după care, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, toți cei prezenți au urmărit o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea inspectoratului.

După încheierea ceremonialului militar, întreaga audiență a asistat la patru exerciții demonstrative:

– Stingerea unui incendiu prin folosirea comparativă a două tehnici de stingere (hipopompă vs autospecială de stingere);
– Coborârea de la înălțime (de pe un bloc de 10 etaje) cu drapelul României;
– Realizarea unei perdele tricolore de apă cu ajutorul a trei autospeciale;
– Descarcerarea și extragerea unei victime dintr-un autoturism.

Primele trei exerciții au fost executate în premieră de către Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare, iar pentru public au constituit o reală surpriză.

”Marcarea Zilei Pompierilor, în acest an, în municipiul Carei vine din dorința de a arăta și comunităților din această zonă faptul că inspectoratul nostru acordă același interes tuturor administrațiilor locale și că sunt prezenți în egală măsură peste tot unde este nevoie. Mulțumim, pe această cale, Consiliului Local și Primăriei Municipiului Carei, care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment”, a spus colonelul Nicolae Dima, inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Ziua Pompierilor, manifestare impresionantă la Carei! La mulți ani!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTOGALERIE. Pompierii sătmăreni, cei mai buni din nord-vestul României!

Închide