FOTOREPORTAJ în infernul de la Moftin: eroismul pompierilor. Mâine vine și Raed Arafat

Epuizați după ore întregi de muncă asiduă în lupta cu flăcările chiar în ziua de Crăciun, pompierii militari care intervin la Moftin pot fi considerați niște eroi. Unii pompieri sunt de mai bine de 12 ore în dispozitiv pe ”frontul” de la Moftinu Mare.

Sunetul este infernal, temperatura de afară nu îi ajută deloc, iar manevrarea furtunurilor de alimentare cu debit mare se realizează cu ajutorul unei macarale. Patru motopompe de mare capacitate alimentează, în releu, șase rezervoare a câte 70 tone fiecare, pentru operațiunile de stingere care vor continua și mâine.

La fața locului va ajunge mâine dimineață și secretarul stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Acesta va evalua la rândul său situația înainte de a se interveni efectiv pentru stingerea incendiului.

3 Comments on "FOTOREPORTAJ în infernul de la Moftin: eroismul pompierilor. Mâine vine și Raed Arafat"

  1. Ce evaluare sa faca araboiu doctor in prim ajutor la un incendiu? imagine de mare pompier?

    View Comment
  2. Dar vinovatul se cunoaste deja?? Sau Cel de Sus este vinovat,ca a facut gazul inflamabil?

    View Comment
  3. Care eroism? Asta este munca lor, fisa postului. Din pacate cei care sunt pe teren nu sunt avansati inainte de termen si nu ei vor fi cei care vor lua pensii speciale ci cei care stau in birouri!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTO/VIDEO. Pompierii intră azi efectiv în focul de la Moftin! Sisteme impresionante de protecție

Închide