Oare este normal? Sau devine normalitate? Soferii vor trebui sa …

Comment on FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat by Foris.

Oare este normal? Sau devine normalitate? Soferii vor trebui sa aiba atestat si de la psihiatrie, vad pe strazi ca sunt tupeisti, se baga, forteaza, nu au rabdare, smecheri. Soferii de autocare nu au pic de simt al raspunderii pentru pasageri. Pardon, unii soferi.

Foris Also Commented

FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat
Multumesc PRESASM pentru ca a atras atentia si conducerea restaurantului K10 ca au avut bunul simt si clientilor lor cu bun simt ca azi 27.08.2018 dupa amiaza la ora 18 nu au mai fost masini parcate (doar o dacie alba noua dar poate nu a fost client K10) pe trotuar si pe fasia destinata biciclistilor. Multumesc pentru intelegere si bunul simt.


FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat
Stimate PRESASM, nu am gasit un articol unde sa comentez sau sa atrag atentia asupra unui fenomen. In fata restaurantului K10 de langa podul Decebal ( BURDEA), clientii restaurantului parcheaza autoturismele de lux la vedere dar pe fasia destinata bicicletelor, astfel incat nici pentru pietoni nu mai ramane loc. Tare nesimtiti sunt. Va rog daca e cu putinta sa publicati acest articol. Va multumesc si bafta la stiri.


Recent Comments by Foris

FOTO. Cine este sătmăreanul ucis de poliția din Indonezia. Povestea sa de viață
Mi-e milă de mama acelui om, prin ce trece, dar nu pot să să-l susțin pe acel infractor care jefuia oameni care muncesc din greu pentru acei bani. Indonezienii nu sunt bogați, iar nesimțiții mai și jecmănesc. A știut de riscuri, și-a asumat.


FOTO. Un sătmărean a plecat la muncă peste hotare. A rămas șocat când s-a întors acasă
în proiect și în deviz este inclusă și refacerea podețului. Sau nu. Întrebați la primărie.


Premierul Orban îl ”execută” pe omul PSD Satu Mare de la Finanțe
Sunt deacord cu execuțiile dacă se constată că omul pus acolo nu-i de folos. Dar nu sunt deacord cu execuțiile doar de dragul lichidării PSD-ului. Până la urmă tot nepotul cuiva le va ocupa locul.


FOTO. Bărbat amendat după ce a plantat 40.000 de arbori pe terenul său! În timp ce alții defrișează
Garda de mediu ca și multe alte instituții create să amendeze pentru menținerea pensiilor speciale și exagerat de ridicate ale multor fost ofițeri și politicieni. Unii își merită banii, dar majoritatea au frecat menta toată viața.


Mămică, cu doi copii, victima unui furt în centru! Cere ajutorul sătmărenilor
Foarte urât. De la noi sa furat din mașină deși am avut bebelușul în mașină într-o clipă, în centrul orașului, de parcă stau la pândă. După amiază actele le-am primit înapoi, banii s-au dus. Măcar să trimită actele.


Citește articolul precedent:
Familia pădurarului ucis are nevoie de ajutor. Trei copii au rămas fără tată

Închide