Multumesc PRESASM pentru ca a atras atentia si conducerea restaurantului …


Comment on FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat by Foris.

Multumesc PRESASM pentru ca a atras atentia si conducerea restaurantului K10 ca au avut bunul simt si clientilor lor cu bun simt ca azi 27.08.2018 dupa amiaza la ora 18 nu au mai fost masini parcate (doar o dacie alba noua dar poate nu a fost client K10) pe trotuar si pe fasia destinata biciclistilor. Multumesc pentru intelegere si bunul simt.

Foris Also Commented

FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat
Stimate PRESASM, nu am gasit un articol unde sa comentez sau sa atrag atentia asupra unui fenomen. In fata restaurantului K10 de langa podul Decebal ( BURDEA), clientii restaurantului parcheaza autoturismele de lux la vedere dar pe fasia destinata bicicletelor, astfel incat nici pentru pietoni nu mai ramane loc. Tare nesimtiti sunt. Va rog daca e cu putinta sa publicati acest articol. Va multumesc si bafta la stiri.


FOTO/VIDEO. Accident în Vama! Microbuz răsturnat, stâlp spulberat
Oare este normal? Sau devine normalitate? Soferii vor trebui sa aiba atestat si de la psihiatrie, vad pe strazi ca sunt tupeisti, se baga, forteaza, nu au rabdare, smecheri. Soferii de autocare nu au pic de simt al raspunderii pentru pasageri. Pardon, unii soferi.


Recent Comments by Foris

Evazionist, prins de polițiștii de frontieră sătmăreni. Își va petrecere următorii 5 ani după gratii
Evazionistul fiscal, este un termen în care toți putem fi catalogați. Unul nu poate să spună că nu este evazionist fiscal. Dacă lucrezi de-acasă curentul și imobilul este folosit in scop comercial, dacă te ocupi cu Oriflame sau cu asemenea tot evaziune este și aș putea înșira zeci de astfel de lucruri. Noțiuea de evazionist fiscal este o noțiune pe baza căreia toți cetățenii pot fi șantajați sau excude dintrun mediu dacă uneia dintre autorități nu-i place cum te comporți.


FOTO. Lista centrelor de vaccinare din județul Satu Mare. Începe etapa a doua, centrele au fost amenajate
Pentru omul de rând cât costă? Cel puțin are șanse la vaccin? Sau numai cadrele medicale și MAPN, MAI, eventual dascălii au acces?


FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare
@Ghita asta cu – românii dacă nu fac un rău nu sunt sănătoși- nu sunt deacord cu tine. Sunt ungur și am de lucru cu mulți români și toți sunt de treabă. Poate m-aș putea plânge pe 1% dintre românii cu care am treabă. În rest hideți să ne bucurăm de iarnă.


VIDEO. Scene cutremurătoare: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici
Parcă totul ar fi regizat. Omul își face teatrul, unu îl filmează, personajul principal nici măcar nu-și arată chipul. Nu zic că nu este adevărat ce se întămplă, din păcate întâlnim persoane care sunt paralel cu jobul. Dar sunt și persoane și nu puține care vin la spital doar să se afle-n treabă. Dar din păcate și Satu Mare are destui asemenea incompetenți.


Noua listă cu țările din zona galbenă. Cei care vin din aceste state trebuie să se izoleze 14 zile
Și Ungaria, Austria? Zona verde sau rosie? Mulțumesc.
Citește articolul precedent:
Firmă de renume din Satu Mare face angajări: salarii motivante și stabilitate

Închide