Ăsta precis a venit de pe Careiului,iar după atâtea sensuri …

Comment on FOTO/VIDEO. Alcoolemie mare pentru șoferul care și-a înfipt mașina în parapet pe Podul Decebal by Gugu Styuk.

Ăsta precis a venit de pe Careiului,iar după atâtea sensuri giratorii normal că l-a luat cu ameț, iar la pod a ”capotat” !!:)))))))

Recent Comments by Gugu Styuk

FOTO. Schimbare serioasă la vârful PSD Satu Mare. Viitorul șef își aduce un avocat lângă el
Sa nu-mi spuneti ca este vorba despre Tinca ??!!!Gabi,fii foarte atent cu cine vrei sa pornesti la drum !!!!!!!!!


FOTO. Polițiștii maramureșeni au ajuns să prindă criminalul din Bârsău (Satu Mare)
Politistii,indiferent de judet,colaboreaza !!In urma cu 11 ani politistii satmareni au prins un criminal din judetul vecin,fara sa fie nimeni declarat ”erou” !!Politistii,cand e vorba despre prinderea unor criminali periculosi, n-au ”granita de judet” !!


FOTO/VIDEO. Aplauze și îmbrățișări pentru soții Bertici. Au ajuns cu bine acasă
La temeperatura de aici de +6-7 grade,comparativ cu cele din Rusia de sub -50 de grade,mare lucru ca n-au aparut in Satu Mare in tricouri !!:)))))))))


ANCHETĂ. Raport al OLAF: mega-tun de 6 milioane de euro. Apaserv dă explicații
Clar ca buna ziua ca exista infractiuni,insa daca e vorba de TEL DRUM aici clar e mana lui Codruta Luluta,care vrea razbunare crunta impotriva celor care au vrut s-o ”demoleze” !! :)))))


VIDEO. Poliția Satu Mare nu stă la povești. Intervenție în forță: ”Mai vreți să veniți careva?”
Problema e ca acest fel de petreceri ”familiare” risca sa se prelungeasca, dupa ce se consuma alcool,cu muzica si galagie maxima,fara a tine cont ca in acel imobil exista familii cu copii mici,oameni in varsta si bolnavi sau pur si simplu oameni ca doresc liniste, cel putin dupa orele 22 !!Astfel de petrecareti trebuie ”invatati” sa inchirieze localuri specifice pentru astfel de evenimente.Clar ca buna ziua ca si ei ar fi revoltati daca un alt vecin i-ar deranja !Bravo,politia,asa trebuie actionat !!
Citește articolul precedent:
TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare. Recorduri negative în două orașe

Închide