FOTO/VIDEO. Alianța USR PLUS și-a lansat candidații la Primăria Carei

Alianța USR PLUS și-a lansat, miercuri 5 august, candidatul la funcția de primar al municipiului Carei precum și la funcțiile de consilieri locali. La lansarea echipei a participat și candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Ciocan – Maior și candidatul Alianței USR PLUS la funcția de Primar al municipiului Satu Mare, Radu Panait.

Conferința de presă a fost deschisă de Mircea Maior Ciocan, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, care a vorbit despre echipa tânără de la Carei și despre simbolistica implicării unei formațiuni politice noi în alegerile locale din Carei.

“Ca și în orice alt domeniu, cetățeanul TREBUIE să aibă posibilitatea să aleagă, ca și în orice alt domeniu, cetățeanului trebuie să i se pună la dispoziție o ofertă. Sunt mândru că astăzi, Alianța USR PLUS sparge monopolul ofertei politice a Careiului și vine în fața dumneavoastră cu oameni noi în politică, cu oameni care în multe cazuri au fost mai apropiați si mai aplecati catre problemele comunității decât politicienii locului. Poate mulți careieni își pun întrebarea, ce șanse are o echipă a alianței USR PLUS împotriva unui colos politic local, împotriva unei administrații care a atras fonduri europene si a schimbat imaginea Careiului…, vreau să afirm un lucru. Candidatura Mihaelei și a echipei de candidați pentru consiliul local, nu este despre PRIMĂRIA Carei, este în primul rând despre oamenii acestei frumoase comunități, care deși au un castel reabilitat, o zonă centrală modernizată, se confruntă în viața de zi cu zi cu nenumărate probleme, mult mai multe decât realizările actualei administrații, administrație care de multe ori, nu a avut capacitatea sau dorința de a fi receptivă sau de a le auzi vocea”, a spus Mircea Ciocan. Radu Panait, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Satu Mare, a vorbit despre faptul că ea venit momentul ca în Carei, actuala administrație să predea stafeta.

„Candidaţii noştri de la Carei, Mihaela sau Ghiţă, vin din mediu privat, ştiu ce înseamnă să munceşti în mediul privat, ştiu ce înseamnă să pui pasiune şi să reuşeşti şi cu siguranţă ei pot să aducă un suflu nou în politica din Carei. Valorile USR PLUS sunt transparență, integritate, meritocraţie, valori care ne deosebesc de celelalte partide. Dacă vreţi să vedeţi oameni noi în politica haideţi să nu irosim încă 4 ani şi haideţi să ne folosim de acesta şansă şi în sfârşit să aducem un suflu nou în comunitatea noastră din Carei”, a precizat Radu Panait.  

În ceea ce privește candidatul la Primăria Carei, din partea Alianței USR PLUS candidează Mihaela Magdalena Humă, în vârstă de 43 ani, care este economist și consilier juridic in mediul privat.

“Dragi prieteni, candidez pentru că avem o responsabilitate majoră în fața viitorului. Avem datoria să le oferim copiilor noștri o alternativă reală, viabilă, credibilă. O alternativă care răspunde nevoilor oamenilor. O alternativă clară, civilizată, pe înțelesul tuturor la sistemul actual. Candidez din dorința de a veni cu un suflu nou, cu un aer tineresc, cu dorința de schimbare si implicare in problemele comunității. Am considerat întotdeauna drept un avantaj faptul că vin din afara acestui sistem politic invechit, că nu am fost legată de nicio obligație, că n-am făcut averi pe banii statului și nu m-am îmbogățit pe spatele cetățenilor noștri săraci. Un lucru esențial pe care îl cunoaște o lume întreagă – sunt un om liber și independent financiar. Nu am niciun angajament ascuns, nu am nicio înțelegere subterană care să fie în detrimentul interesului public. Rămân până la capăt alături de Oameni, de grijile și nevoile lor. Candidez la aceste alegeri pentru că sunt absolut convinsa că pe 27 septembrie avem o șansă reală să punem bazele schimbării în bine a municipiului nostru. Totul depinde însă de noi, de fiecare dintre noi”, a conchis Mihaela Humă. 

Echipa Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Carei

1. HUMĂ MIHAELA MAGDALENA, 43 ani economist/consilier juridic
2. PAȘCA ADRIAN GHEORGHE, 45 ani, profesor de muzica
3. SABĂU ERIKA BEATA, 40 ani, economist
4. SFÎRA GHEORGHE, 29 ani, inginer
5. PAP DACIAN MARIUS, 43 ani, pensionar MAI
6. SAS MIRELA VALENTINA, 40 ani, asistent medical
7. SAS COSMIN EDUARD, 44 ani, subofițer în rezervăFii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Alianța USR PLUS și-a lansat candidații la Primăria Carei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Carei
PREMIERĂ. Primăria Carei dă în judecată instituțiile statului pentru ”fuga de răspundere”

Închide