FOTO&VIDEO. Bătaie de joc în centrul Sătmarului! Liber la accidente

Bătaie de joc în municipiul Satu Mare. Mai exact pe strada Ștefan cel Mare. Indivizi rămași încă ”necunoscuți” au schimbat indicatoarele rutiere. La intersecția dintre străzile Ștefan cel Mare și Ioan Slavici (FOTO SUS) a fost pus un indicator ”OBLIGATORIU LA DREAPTA”. Doar că la părăsirea intersecției, în continuarea străzii Ștefan cel Mare, există încă două indicatoare rutiere: ”ACCESUL INTERZIS”, ”VITEZĂ MAXIMĂ 30 KM/H” și ”OPRIREA INTERZISĂ”. Care se aplică, oameni buni?! Alo, firma care lucrează în zonă, Primăria Satu Mare sau Poliția.

La intersecția dintre strada Ștefan cel Mare și Ceahlăului este atât indicatorul ”ACCESUL INTERZIS” cât și ”OPRIRE INTERZISĂ”. Cum poate fi interzisă oprirea dacă tocmai accesul este interzis.

Primăria Satu Mare dă vina pe firma care lucrează în zonă la rețeaua de gaze naturale, dar și pe Poliția Rutieră. Poliția Rutieră arată înspre firma care lucrează în zonă și spre Primăria Satu Mare, care este administratorul frumului.

”E clar. Poliția a avizat un plan de măsuri de sistematizare a traficului rutier în zonă care trebuia respectat de firma care operează în zonă, iar Primăria Satu Mare trebuia să aibă grijă ca acele soluții să fie puse în practică. Noi, ca Poliție, vom proceda la sancțiuni dacă nu se reabilitează situația”, au declarat surse judiciare pentru PresaSM.ro.

Problema și mai gravă este că mulți șoferi au fost la un pas de a fi implicați în accidente rutiere, fiindcă nu au văzut din timp semnele, au frânat brusc, iar alți șoferi, care circulau cu mașinile din spate, au fost la un pas să intre în coliziune cu autoturismele din fața lor. Fii primul care comentează! despre "FOTO&VIDEO. Bătaie de joc în centrul Sătmarului! Liber la accidente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
FOTO&VIDEO. Filtre fără PRECEDENT ale Poliției Rutiere. TOATE mașinile sunt oprite

Închide