FOTO/VIDEO. Caniculă, cozi interminabile și nervi! Satu Mare, ”rupt” în două

Aglomerație, nervi și claxoane după închiderea parțială a Bulevardului Octavian Goga. Șoferii care au dorit să ajungă dinspre Drumul Careiului înspre Bulevardul Lucian Blaga, respectiv Cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II, au fost nevoiți să folosească ruta alternativă. 

Mai exact, pe Bulevardul Cloșca, via strada C.A. Rosetti. Singura problemă a fost timpul enorm de așteptare. Șoferii au stat zeci de minute la cozi parcă interminabile. Nervii unor șoferii au părut întinși la maxim, iar zgomotul traficului a fost amplificat de șoferii nerăbdători care au început să claxoneze.

Apaserv Sau Mare a aunțat marți că a miercuri vor demara lucrările de reconstrucție la rețeaua de canalizare. Astfel, între bulevardul Cloșca și strada Dâmbovița, circulația va fi restricționată la câte o bandă pe sensul de mers.

Compania a promis în repetate rânduri că va interveni în zonă, având în vedere că sistemul este unul învechit, iar colectorul existent pe Goga datează de acum circa 50 de ani fiind într-un stadiu avansat de uzură.

“Prin acest colector se scurg toate apele menajere și pluviale colectate din cartierele Micro 17, Carpați 1 și 2 respectiv străzile adiacente zonei Vulturului și din Parcul Industrial. La acestea se adaugă apele menajere din localitățile Păulești, Ambud, Amați, Rușeni și Hrip. Porțiunea de colector propusă a fi reparată se găsește pe cea mai intens circulată arteră de circulație din municipiu. Pentru a îmbunătăți parametri de curgere și colectare a apelor uzate menajere și pluviale, este absolut necesară executarea lucrărilor de reperații ale rețelei de canalizare existente, prin reconstrucția sistemului”, a explicat compania de apă și canalizare.

Apaserv a precizat și că, pentru o mai bună racordare a locuințelor din jur, se vor amplasa conducte atât sub partea stângă, cât și pe partea dreaptă a drumului.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Caniculă, cozi interminabile și nervi! Satu Mare, ”rupt” în două"

  1. Ar fi interesant sa ne spuneti cat va dura acest supliciu

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv, bulevardul Cloșca
FOTO/VIDEO. Aglomerație și nervi. Trafic infernal pe bulevardul Octavian Goga

Închide