FOTO/VIDEO. Cel mai mare congres stomatologic din Ardeal, la Satu Mare! Profesioniști de renume mondial

Nume importante la cea de-a XI-a ediție a Congresului Medicilor Stomatologi organizat în municipiul Satu Mare. Invitatul de onoare este prof. dr. Anton Sculean, șeful paradontologiei internaționale și șeful catedrei la paradontologie de la Universitatea din Berna, Elveția!

Peste 450 de medici stomatologi participă în perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2020 la Congresul Stomatologic de la Satu Mare, considerat a fi poate cel mai important din Transilvania, susține președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu. Cel puțin dacă avem în vedere specialiștii care vor susține prelegeri.

”Este un congres internațional. Avem onoarea, pentru prima dată, să îl avem în această zonă a țării pe domnul profesor Anton Sculean, care este șeful paradontologiei internaționale și este șeful catedrei la paradontologie de la Universitatea din Berna, Elveția. Îi avem pe cei mai buni lectori universitari din România. Sunt confirmați în jur de 450 de participanți. Sunt confirmați deja 280 de medici care și-au achitat acest congres. Din punctul nostru de vedere, este cel mai bun congres din Transilvania”, a precizat dr. Cosmin Rațiu. 

Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi a precizat că municipiul Satu Mare are doar de câștigat în urma unui astfel de congres.

”Este foarte important pentru un oraș mediu, ca și Satu Mare, să reușim să realizăm astfel de evenimente medicale.  Urbea noastră are doar de câștigat, atât din punct de vedere științific cât și din punct de vedere economic. Vom aborda teme de implantologie, teme de estetică, teme de endodonție, respectiv tehnică și instrumentar de ultimă oră”, a conchis Dr. Cosmin Rațiu. 

La deschiderea oficială de astăzi au fost prezenți președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan, respectiv administratorul public Maskulik Csaba.

”Mă bucură faptul că foarte mulți pacienți vin din alte orașe în Satu Mare pentru a face tratamente stomatologice. Acest lucru denotă profesionalismul dumneavoastră și consider că sunteți un model din foarte multe puncte de vedere pentru administrația locală”, a spus Kereskenyi Gabor. Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Cel mai mare congres stomatologic din Ardeal, la Satu Mare! Profesioniști de renume mondial"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Colegiul Medicilor Stomatologi, Cosmin Rațiu
Cosmin Rațiu, reales președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi: ”Ne dorim mai multe cabinete școlare”

Închide