FOTO/VIDEO. CRIMELE de la Apa. Martor principal: “Probele sunt clare. Nu știu dacă e singurul vinovat”

Reporterii PresaSM se află în aceste momente în sala de judecată a Tribunalului Satu Mare, acolo unde de la ora 10.00 a început cel de-al treilea termen al procesului în care Răzvan Mircea Rentea este acuzat de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii sale Viorica Apan.

Dacă la primul termen sora acestuia, Cristina B., s-a constituit parte civiă, solicitându-i fratelui ei suma de 300.000 de lei drept despăgubiri morale, la termenul de astăzi este prezent verișorul acestuia. Acesta a precizat că probele îl incriminează pe Răzvan Rentea.

“Am aflat de la colegi și din presă. Nu l-am suspectat în nicio clipă. L-am sunat pe Răzvan și mi s-a părut nedumerit. Nu am avut suspiciunea, nu l-am suspectat nicio clipă. Dar după ce am văzut probele, acestea sunt clare. Îmi este greu sa cred că este singurul vinovat, sau mai precis că el este vinovatul. Însă toate probele duc spre el”, a declarat B. Romel Bogdan (verișorul lui Răzvan Rentea).

Martorul a mai precizat că ulterior crimelor a mers cu Răzvan Rentea la o cafenea din municipiul Satu Mare, unde cu toate că i-au murit părinții și bunica a simțit nevoia să poarte o conversație cu o domnișoară.

Un alt martor – Floare R. – fostă colegă de serviciu, a declarat că Răzvan Rentea solicita sume mici de bani cu împrumut, dar le-a dat mereu înapoi.

“Din partea mea toată stima pentru el. Nu fuma, nu bea alcool. I-am dat bani împrumut, între 150 și 400 de lei, dar mereu mi i-a dat înapoi. Nu s-a comportat ciudat, era ca de obicei. Nici acum nu îmi vine să cred că este el”, a spus martora.

Reamintim că reporterii PresaSM au aflat că nici după ce a fost pus sub acuzare în mod oficial și după ce i s-au arătat toate probele care îl incriminează, Răzvan Rentea nu a recunoscut în fața procurorilor sau al judecătorului Tribunalului Satu Mare că ar fi comis vreun omor. Mai exact, că nu el ar fi comis tripul asasinat de la Apa, în care au fost uciși Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv Viorica Apan, nimeni alții decât părinții și bunica inculpatului.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. CRIMELE de la Apa. Martor principal: “Probele sunt clare. Nu știu dacă e singurul vinovat”"

  1. Onelian dalmatio | mai 30, 2018 at 21:20 |

    Sar putea sa se meargă pe pistă greșită nu cred ca singur ar fi făcut așa ceva.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
Principalul suspect în crima de la Casablanca rămâne după gratii

Închide