FOTO/VIDEO. Curăţătoria ultramodernă de perne de la Satu Mare! Rapid, ieftin și ecologic

Ne petrecem mai mult de o treime din viaţă în pat, dar de puține ori suntem atenți la faptul că lenjeriile de pat, pernele, saltele și plăpumile pot deveni un adevărat pericol pentru sănătatea noastră.

Iar pernele sunt printre cele mai periculoase, spun specialiștii. Asta pentru că, în decursul vieții lor, care nu ar trebui să fie mai mare de doi ani de zile, pernele reușesc ca o treime din greutatea lor să fie reprezentată de acarieni (vii sau morți), dejectiile lor, bacterii și piele moartă, potrivit unui studiu al London National Health Service. La asta se adaugă ciuperci, dar și alți alergeni, care pot cu ușurință să ne îmbolnăvească.

În această situație, nu e de mirare că există o preocupare tot mai mare pentru curățarea pernelor. Iar dacă cele sintetice pot fi curățate în mașinile de spălat, cele din pene sunt mai dificil de gestionat.

O companie oferă servicii complete de curățare ecologică, tuturor celor care își doresc un somn liniștit, dar cel mai important, sănătos. În doar 10 minute, sătmărenii se pot asigura că scapă de bacterii, praf, dar și de mirosul neplăcut care vine odată cu utilizarea îndelungată a pernelor din pene.

“În doar 10 minute, îţi schimbăm dosul de pernă vechi cu unul nou de calitate germană, curăţăm pernele de praf şi microbi fără utilizarea produselor chimice şi eliminăm obiectele străine. Toate acestea se fac în prezenţa dumneavoastră! Doar echipamentul nostru certificat pentru curăţirea şi restaurarea pernelor vă va asigura şi garanta calitatea somnului sănătos prin folosirea lămpilor cu raze ultraviolete şi o varietate de filtre care elimină complet toate bacteriile, praful, mirosul neplăcut,” spun reprezentanții companiei Curățătorie Perne HTT.

Ce înseamnă curățarea ecologică

Se înlătură dosul vechi, iar penele sunt introduse într-un aparat special, unde:

se dezinfectează cu o lampa UV;
se aspiră de praf;
se înlătură mirosul;
se aerisesc;
se scarmănă.

În cea de-a treia etapă, penele trec printr-un separator, aici sunt colectate toate gunoaiele din perna.

În ultima etapă, după ce au trecut prin separator, penele sunt transferate direct într-un dos de perna nou ( de calitate germană). Materialul din care este confecționat dosul de pernă este 100% bumbac și este foarte des, astfel încât penele să nu pătrundă prin el. Împreună se stabilește cantitatea de pene dorită în pernă, după care va fi cusută.


UNDE NE GĂSIȚI: Punctul de curățare se află în municipiul Satu Mare, la Piața Mare, în zona intrării dinspre trecerea semaforizată de pietoni.


DESPRE Curățătorie Perne HTT

Suntem liderul serviciilor de recondiționare și igienizare a pernelor din pene și puf încă din 2013 și avem siguranța că vom rămâne în continuare favoriții celor care au beneficiat de serviciul nostru, acest fapt se datorează importanței acordată fiecărui produs și serviciu oferit clienților noștri.

Oferim în permanență garanția respectului și a seriozității prezentate fiecărei persoane care apelează la noi, și ne dorim să fim cât mai aproape de oameni, de aceea ne deplasăm cu ajutorul punctelor mobile în aproximativ 90% din suprafața României, și tindem să acoperim 100%. Încă de la început am activat în marile orașe ale țării, iar la solicitările clienților am început să ne deplasăm și în zonele rurale.


VREȚI SĂ ȘTIȚI MAI MULTE? Mai multe detalii se pot obține la numărul telefon: 0740/262222, 0740/100070


 

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Curăţătoria ultramodernă de perne de la Satu Mare! Rapid, ieftin și ecologic"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
FOTO. Sală de spectacole ultramodernă în centrul Sătmarului. Vechea sinagogă, ”distrusă”

Închide