FOTO/VIDEO. Dezinsecție spectaculoasă la Satu Mare. Show cu elicopterul

Pilotul, care operează elicopterul firmei contractate de Primăria Satu Mare pentru a efectua dezinsecția, face spectacol pe cerul municipiului Satu Mare. Acesta a zburat cu elicopterul la joasă înălțime, efectuând manevre care i-a încântat pe majoritatea sătmărenilor, în timp ce altora le-a dat ceva emoții.

”Astăzi, 13 iulie, de la ora 19.00, se va efectua acțiunea de dezinsecție prin aviotratament asupra zonelor unde nu s-au realizat acțiuni de dezinsecție terestre, astfel că vă rugăm să închideți ferestrele începând cu această oră. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariția unor noi zone contaminate, recomandăm asociațiilor de proprietari și sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate. Rugăm apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Dezinsecție spectaculoasă la Satu Mare. Show cu elicopterul"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dezinsecție, elicopter
Începe marea dezinsecție la Satu Mare. Apel la asociațiile de proprietari

Închide