Sigur nu era în misiune?! Și dacă nu ar fi …

Comment on FOTO/VIDEO. Două Românii. Protestatarii sătmăreni, “față în față” cu premierul Dăncilă by Gică Contra.

Sigur nu era în misiune?! Și dacă nu ar fi în misiune nu încalcă nici o lege. Nu este în timpul serviciului. Nu are voie să facă parte din partide politice. Altă sfârâială.

Recent Comments by Gică Contra

Secretul succesului: cum a reușit Satu Mare să aibă cele mai puține cazuri de COVID-19 din România
În articolul în care se lăuda cu marile realizări prefectul a spus că într-o zi au fost efectuate 157 testări. În aceeași zi, în țară au fost efectuate 14.480 testări ceea ce înseamnă o medie de 308 testări/județ. (Am luat în considerare 47 județe, respectiv 41+6 sectoare ale Capitalei). Modul în care am făcut calculul ar fi trebuit să-l ajute pe prefect însă, nu poate fi ajutat. Prefectul spune că au fost 147 teste în județul Satu Mare în aceea zi, adică mai puțin decât jumătatea mediei pe țară. Am comparat ți media totală a testărilor efectuate în județe și cele 6 sectoare ale Bucureștiului. Dacă presa din Satu Mare nu ar linge în … dos autoritățile ar putea ridica și această problemă. Media în țară este de 17.225 testări/județ în întreaga perioadă în timp ce prefectul se laudă cu aprox. 9.500 testări în întreaga perioadă. Am luat cifrele din comunicatele Min. Sănătății. Pentru a afla nr. de testări în intervalul 09.07., ora 13,oo – 10.07., ora 13,00 am făcut diferența între nr. total de testări de testări comunicate în 09.07. și 10.07. Guvernul nu mai dă nr. de testări zilnice. Concluzia? În jud. Satu Mare se testează la jumătate față de media pe țară dar, ne lăudăm ce bine stăm. Un „Cadru sanitar” ne îndeamnă să respectăm recomandările pentru prevenirea infectării. Da, așa trebuie să facem. și cadrele sanitare trebuie să-și întrebe superiorii iar, noi, inclusiv mass-media, trebuie să întrebăm autoritățile de ce în județul Satu Mare se lucrează cu frâna de mână trasă și după accea se lăudăm ce fapte de eroism fac când, în definitiv, nu fac decât să scoată în evidență incapacitatea lor de a gestiona situația la nivelul județului. Faptul că nu testezi nu înseamnă că nu ai infectări. Înseamnă că e foarte posibil să ai în derulare o situație pe care nu o cunoști în adevărata dimensiune. Și, asta nu înseamnă, mici pe departe, o eficientă gestionare a situației.


VIDEO. Poliția, la un pas să lovească un pieton pe trecere, în centrul Sătmarului!
Conform art. 135, lit. h din H.G. 1.391 din 2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice conducătorul autovehiculului nu avea, legal, nici o obligație. De ce? Pentru că se acordă priorutate de trecere „h) pietonului care traverseaza drumul public, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se afla pe sensul de mers al vehiculului”. Din fotografie se vede că pietonul era pe sensul opus de circulație. Pietonul trebuia să se asigure, așa cum fac și cei din dreapta imaginei.


Cum ies violatorii în serie, cu mii de euro, din Penitenciarul Satu Mare. Cadoul făcut de guvernanți
Puteți să scrieți că este cadoul PSD pentru pușcăriași. Ca să știe lumea.


D`ale COVID-ului. O sătmăreancă și-a luat amendă din cauza porcului. Nu e glumă!
Urgența era să-și ducă scrofița la vier. Bine a făcut că i-a dat amenda.


FOTO/VIDEO. Sătmărenii au ieșit masiv din case. Circulație bară la bară în municipiu
@sătmărean A fost cât de cât liniște până la comunicatul privind pactul inconștient făcut biserică și politic. Rezultatul s-a văzut dimineață. Sâmbătă noapte va fi o noapte agitată. Rezultatele vor fi resimțite (sper să nu fie cazul) la începutul lunii mai. De aia este biserica de vină. De ce sărbătorile catolice au trecut fără evenimente de acest gen?! Ei merg în Iad pentru că n-au fost la biserică de Înviere?! Treziți-vă, oameni buni!


Citește articolul precedent:
Presupusul ucigaș al pădurarului din Maramureș, reținut după aproape un an de la moartea victimei

Închide