FOTO/VIDEO. Executat cu mascații, Tibi Blaga contestă întreaga procedură

Cunoscutul sătmărean Tiberiu Blaga (numele său era vehiculat în trecut în zona afacerilor dubioase cu mașini de lux) a fost executat silit de către un executor judecătoresc, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale și Inspectoratul Județean de Jandarmi. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 09.00.

Potrivit informațiilor PresaSM, s-a pus în executare o suprafață de 100 de metri pătrați din casa deținută de Blaga pe Bulevardul Unirii din municipiul Satu Mare.  Din câte se pare, Tiberiu Blaga contestă această formă de executare silită, pe care o consideră ilegală. De asemenea, bunurile i-au fost scoase în curte.

”Golesc o parte din imobil. Este vorba despre o sută de metri pătrați, care nu știu cine și cum i-a putut împărți. Fiindcă nu poți să execuți o parte dintr-un imobil. Ei execută acum un punct dintr-un CF (…) Există un titlu executoriu, într-adevăr, care este opozabil printr-un sechestru asigurator, care chiar depășește suma executată. Este articolul 898 din Codul de Procedură Civilă, care spune că se poate face dacă este fără titlu opozabil creditorului. În momentul de față, de asta nu s-a ținut cont. Nu s-a ținut cont că acei bani, ca să faci evacuarea și adjudecarea la un bun trebuiau puși într-un cont neutru până la finalizarea dosarului. Și au venit să scoată mobila din casă total pe nedrept”, a opinat Tiberiu Blaga. 

Reamintim faptul că în timpul punerii în executare a deciziei judecătorești, unei persoane din anturajul sătmăreanului i s-ar fi făcut rău. Aceasta a primit ajutor medical de urgență din partea unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

VIDEO: TV1 Satu Mare/Facebook

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Executat cu mascații, Tibi Blaga contestă întreaga procedură"

  1. La noi militia face ce vrea respect ptr domnu tibi

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre executare silită
RUȘINOS! Consiliul Județean RISCĂ să fie EXECUTAT silit. Nu respectă o hotărâre JUDECĂTOREASCĂ

Închide