Unde e armata ? …


Comment on FOTO/VIDEO. Filtre pe mai multe artere din Satu Mare. Echipaje mixte în tot județul by Avram Iancu.

unde e armata ?

Recent Comments by Avram Iancu

FOTOGALERIE. Bolovani pe DJ 193 în județ! Mașină avariată, Poliția a intervenit salvator
Eu locuiesc in acel sat ! In zona unde s-a intamplat , locuiesc batrani si bolnavi ! Dine cate observ nu este niciun dezastru ecologic , ca sa facem apel la simul civic al oamenilor ! Are statul venituri faine , grosolane din impozite si taxe , sa-si faca treaba : cel vinovat sa plateasca pretul curateniei , si cu asta basta ! Na-i frica , nu va mai fi proxima ocazie , o sa aiba grija de ce transporta , si cum transporta ! Auzi la desteptul : oamenii au privit nepasatori !


Apaserv vine cu explicații. Ce spune despre apa neconformă din localitățile sătmărene
Fara a incerca sa jignesc pe oricine … dar cum se poate numi , daca nu furt , faptul ca cei care stau la casa si curte ( si din ce in ce mai mult acum zona rurala ) platesc apa la 7 lei , nefiind luat in calcul faptul ca acea apa poate nu curge inapoi in canalizare doar partial , ca doar cei care stau la curte ori fac curatenie in curte cu apa( isi spala o platforma de beton) , ori adapa animalele sau pur si simplu isi spala masina sau uda florile din gradina ?! Deci acea apa nu merge in canalizare inapoi ! Spre exemplu , in Ungaria este rezolvata problema , sunt doua doua contoare : unul pentru consum TOTAL , altul pentru consum PARTIAL(subcontorizare curte!) Inca odata : nu doresc sa jignesc pe nimeni ! Dar luand totul sub aceeasi palarie , se pot acorda si salarii mari , si prime , si zile libere ! Pleava ? Sa plateasca pleava !


Circa 800 de sătmăreni testați COVID19! Mulți vor să se întoarcă la muncă în Occident
bine a zis Base : inchideti granitele ! astia rad de noi ! nu platesc nici aici, nici acolo : eu ca prostu , de 30 ani platesc !


VIDEO. În Satu Mare, Poliția nu stă la discuții. Încătușare și amendă uriașă pe Ostrovului
bine lucrat ! asa trebe cu toti ! si va argumentez : unde-i lege , nu-i tocmeala !


FOTO. Un sătmărean susține că a fost călcat în picioare de polițiști. Poliția spune altceva
na ! nu urca in pom si na-i sa cazi ! daca ramanea acasa , nu patea nimic !
Citește articolul precedent:
VIDEO. Polițist înjunghiat în România de un american. S-au tras focuri de armă

Închide