Amplasarea mall-ului este cat se poate de nefericita! Daca pana …

Comment on FOTO/VIDEO. Imagini în premieră de la deschiderea NEPI mall Satu Mare by Teo.

Amplasarea mall-ului este cat se poate de nefericita! Daca pana acum traficul pe Careiului era cum era, acum este infiorator! Lasand deoparte faptul ca sensul giratoriu trantit la intrare este extrem de prost conceput, acum toti mall-istii isi parcheaza masinile in parcarea de la Kaufland. Azi la ora 5 p.m. nu era absolut niciun loc liber in toata parcarea Kaufland, insa in hypermarket era subtire de vara….toti erau buluc in mall….

Recent Comments by Teo

FOTO. Nu e glumă! Patru români riscă închisoarea fiindcă au tăiat un porc în Italia
Foarte bine! Numai niste ciobani romani puteau sa faca asa ceva! Au impresia ca isi pot duce in Occident si apucaturile de opincari, masacrand un biet porc in propria curte, spre groaza si dezgustul unor vecini civilizati. Sta-le-ar porcu-n gat de idioți! Si sa nu va aud cu rahaturi de gen “tradiție” si alte ineptii! Daca tradiția ta iti spune sa te porti ca un neandertalian, atunci e cazul sa renunti la ea!


FOTOGALERIE. La picnic, cu oile. Poliția Locală a reacționat – UPDATE
Pai idiotul cu turma de oi se plimba nestingherit pe tot digul, mizeria lasata in urma fiind de-a lungul intregii piste pietonale si de biciclisti, de la podul galben si pana la noul pod care se ridica! Turma de oi este defapt ținută intr-un grajd, mai jos de statia de epurare, de unde porneste zilnic spre pascut in tot arealul apropiat. Faptul ca a ajuns in zona de agrement a cartierului Micro 16, era doar o chestiune de timp. Pe dig nu te mai poti plimba din cauza excrementelor, noroiului si mirosului pestilential provenit de la turma cu pricina…. dar ca deobicei, cui ii pasa?


Patroni din Satu Mare, amendați drastic pentru că-și exploatează angajații
Era si cazul! Dupa 20 de ani petrecuti in Bucuresti, am fost socat sa ma intorc in Satu Mare si sa constat cu stupoare salariile mizerabile din privat! Exista o penurie de forta de munca in oras, despre oameni calificati, nici nu se pune problema, sunt pe cale de disparitie! Insa pretentiile angajatorilor sunt halucinante raportate la salariile execrabile oferite. Din pacate pseudo-antreprenorii satmareni care s-au îmbogățit exploatand amaratii muncitori locali, nu au facut niciodata rabat de la profiturile personale si nici nu au intors nimic in beneficiul comunității care i-a îmbogățit! Iar acum au cazut prada propriei lacomii: exodul fortei de munca i-a lasat cu halele de productie goale si cu buzele umflate, pentru ca da, vremurile in care se bateau cu pumnul in piept, santajandu-si angajatii, precum ca “sunt altii 50 la poarta gata sa-ti ia job-ul” si zbierau mandri texte de gen “sa-mi multumesti ca iti dau de lucru”, toata epoca asta s-a terminat! Si le intrevad un viitor sumbru, in care isi vor pune lacatele pe fabrici si birouri, deoarece “patronul” de provincie scolit in spuza capitalismului re-editat in stil “fac ce vreau ca sunt smecher”, nu va mai avea pe cine exploata pe bani marunti… probabil câțiva amarasteni si-o capră chioară… Atata timp cat un angajator nu înțelege ca isi datorează bunăstarea si succesul, muncii prestate de angajati, ca fara ei nu poate si nu are ce produce si atat timp cat nu ii respectă si nu-i remunereaza corespunzator, vor esua lamentabil pe termen lung!


FOTO. Președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, atacat pentru că a sărbătorit Ziua Națională a României
Si tot pentru anonimul iredentist, nu ne mai pociti limba si faceti bine de va revizuiti gramatica si ortografia, nu de alta, insa dati dovadă de o lipsă crasă de cunostinte in materie de limba română, limba statului in care se pare că traiti si v-ati născut. Candva, un ilustru gazetar maghiar din Satu Mare, mi-a spus așa: “mi-am dat copiii la scoala cu predare in limba română deoarece nu vreau sa cresc niste handicapați, incapabili să se exprime in limba tarii in care s-au născut” Așa că…. poate că nu v-ar strica niste manuale de limba română, inainte de-a ne recomanda nouă biblioteci si carti despre istoria noastra. Eu inteleg ca Trianonul urla-n voi, dar acuma pe bune, reveniti-vă si nu va mai tot vaietati si mancati rahat pe la colțuri!


FOTO. Președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, atacat pentru că a sărbătorit Ziua Națională a României
“Draga” anonim iredentist, la ce biblioteci faci referire? Cu siguranță nu la cele romanesti! Eu nu v-as trimite in Harghita sau Covasna, pentru ca sunt tot teritorii romanesti, insa cu siguranță te-as de….la ai tăi frati horthy-ști peste graniță, să vă luati cu j….. de Orban de gât și sa va a…. in Dunare! Felicitari d-lui Pataki pentru inteligenta si clasă.


Citește articolul precedent:
FOTO. Sătmarul minunilor! Hoții au furat roțile unei mașini lângă Electrolux!

Închide