Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc …

Comment on FOTO/VIDEO. În centrul Sătmarului: mașini pe trotuar, copii prin noroi! by comentator.

Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc mașini nu oameni. Trebuie parcări și sensuri giratorii, nu spații verzi, locuri de joacă, școli, spitale și alte bazaconii. Totul trebuie făcut după dorința șoferilor. Oamenii? Să se mute dacă nu le place!
Apropo, parcările etajate de pe Kogălniceanu și în spate la Someșul pe când? Jumate mandat a trecut deja.

Recent Comments by comentator

MĂRTURIE. De unde are bani de centru comercial fostul șef al Poliției Satu Mare
Numai magazin de bricolaj mai trebuie acolo! Dar chiar se fac toate cu *** (m-am autocenzurat) în orașul ăsta? Mergeți la un magazin de bricolaj și vedeți cu ochii voștri ce presupune. Una este ce vrea omul dar autoritatea locală trebuie să decidă ce se poate și ce nu. Teoretic. De aia este serviciul urbanism.


Ludovic Orban, la Satu Mare: ”Jandarmeria este un instrument de represiune, la ordinul PSD”
@Foris- De la cine pretinzi ”bun simt” ??!! De la derbedeii lui Sica Mandolina & #rezist ?Daca n-ar fi legi,derbedeii ar fi in stare sa dea in cap !!


IRONIE. Liderul UDMR, șah mat pentru politicienii români, pe scena de la Sâmbra Oilor
Din plecare precizez că sunt ungur. Dar este pur și simplu execrabil cum au exploatat la propriu politicienii români evenimentul. Sâmbra oilor nu merita asta ! Ce interesant că anul trecut bătea vântul la Sâmbră! Iar la anul mă gândesc că va fi adunare generală că sunt alegeri locale. Mă trece așa o scârbă. Ce ar fi stimați politicieni să vă apucați de treabă și să mai și faceți ceva din ce promiteți atât de ușor în campanie?


FOTO. Sensul groazei, de la Terebești, ras la pământ. Milioane de lei, risipite în vânt
Si mai ridicam taxele si impozitele.


Soluție pentru sensul giratoriu de la Burdea. Scrisoarea unui sătmărean către autoritățile locale
@Gică Contra, stau pe Goga și singura problemă este că Primăria nici nu pune în discuție demolarea caselor și despăgubirea noastră din motive financiare! De aceea i-am dat în judecată nu de alta. Tu ce ai face în locul nostru întreb și eu? Nu putem nici vinde dar nici să plecăm. Sunt de acord cu tine și chiar nu înțeleg de ce au rămas în picioare casele menționate de tine. Cel care a propus varianta asta stă tot pe Goga, este coleg de proces ca să zic așa. Problema la propunerea lui este doar că de când dăștepții au trântit mallul pe Careiului traficul greu a mai crescut cu încă 20% și nu văd cum să implementeze acest sistem tocmai din cauza aprovizionării cu marfă a mallului.Eu tot nu înțeleg de ce nu se poate face un pasaj subteran pentru trafic auto de la Burdea până la Carrefour/Billa? La Oradea asta se face într-un caz similar. Deasupra am avea și pistă de bițigli și loc de plimbat. Problema stringentă este doar pe porțiunea amintită mai sus.


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Scandal în centrul Sătmarului pentru un loc de parcare. Trafic blocat

Închide