Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc …

Comment on FOTO/VIDEO. În centrul Sătmarului: mașini pe trotuar, copii prin noroi! by comentator.

Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc mașini nu oameni. Trebuie parcări și sensuri giratorii, nu spații verzi, locuri de joacă, școli, spitale și alte bazaconii. Totul trebuie făcut după dorința șoferilor. Oamenii? Să se mute dacă nu le place!
Apropo, parcările etajate de pe Kogălniceanu și în spate la Someșul pe când? Jumate mandat a trecut deja.

Recent Comments by comentator

FOTOGALERIE. Accident la Burdea! Mașină, condusă de o femeie, împinsă în stâlp de un TIR
De când cu sensul giratoriu tip Lego temporar/definitiv al lui Maskulik de la Burdea (spun asta pentru că în august va face deja doi ani, merge la grădi !!!) s-au înmulțit camioanele mari care tranzitează zona iar de când cu mallul acestea circulă în mare viteză și noaptea pentru că aduc marfa la mall. Deștepții de la primărie, în special cei de la urbanism, au omorât practic zona. Într-o țară civilizată cum ne pretindem și noi camioanele n-au ce căuta în centrul orașului. Nici măcar temporar! Când s-a deschis la Petea traficul de marfă în 1997 ni s-a promis că se va rezolva problema traficului greu. Câți ani au trecut de atunci ??? Prin definiție în oraș trăiesc oameni nu camioane. Dar onorabilii conducători ai orașului își aduc aminte de asta doar din 4 în 4 ani.
PS. Eu cred că șoferul camionului nici nu a văzut jucăria aia de mașină, era în dreapta lui. Avea probabil alte griji și el pentru că nici drq nu respectă Codul rutier la Burdea.


RATEU. Nicio firmă nu s-a prezentat la licitația pentru al treilea pod din Satu Mare. Va fi reluată
Și uite așa se îneacă țiganul lângă mal.


USR Satu Mare, proiect pentru siguranța traficului: Accidentele pe trecerile de pietoni s-au înmulțit
@Cristi, este foarte OK ce propui dar problema este că în jungla (România) numită Absurdistan unde codul rutier este facultativ singura soluție ar fi ca la fiecare trecere de pietoni să stea polițaiului cu bota și cum prinde pe unul zbang îl arde. Indiferent că e pieton sau șofer. Și încă n-am pomenit de bicicliști. Toată lumea se grăbește (chiar nu știu unde în halul ăsta), toată lumea este tânăr și neliniștit, chiar se crede nemuritor. Până la proba contrarie. La noi cu vorba bună cu frumosul în veci nu vei rezolva nimica.Eu aș propu e trotuare vopsite în tehnologie 3D. Ar merita o încercare în câteva puncte mai sensibile de probă și cred că ar fi și mai ieftin.


Proiect major în municipiul Satu Mare. Planurile unei firme de telefonie mobilă
Conform HG 490/2011 (regulamentul general de urbanism modificat și completat) art. 18 alin. 2(1) rețelele edilitare se amplasează în varianta subterană. Dacă vrem să avem o țară “ca afară” odată și odată ar trebui să aplicăm niște norme care de altfel sunt valabile și NU sunt facultative. Dacă nu atunci vom privi cerul albastru printre cabluri ca de exemplu în India. Dar atunci să nu ne mai plângem.


RECENZII. Unii sătmăreni critică, alții sunt mulțumiți de KFC. Voi ce spuneți?!
@Sdgd, problema este că am fost la Kfc-ul de la mall și ne merge burta la toată familia. Se pare că avem ceva cu mâncarea americaneză. Să nu ne mai aștepte. Nu era ceva gata preparat, am așteptat vreo 10 minute, teoretic trebuia să fie proaspăt.


Citește articolul precedent:
VIDEO. Așa se produc accidentele grave pe șoselele județului Satu Mare

Închide