Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc …

Comment on FOTO/VIDEO. În centrul Sătmarului: mașini pe trotuar, copii prin noroi! by comentator.

Dar de ce vă mai mirați! În orașul ăsta trăiesc mașini nu oameni. Trebuie parcări și sensuri giratorii, nu spații verzi, locuri de joacă, școli, spitale și alte bazaconii. Totul trebuie făcut după dorința șoferilor. Oamenii? Să se mute dacă nu le place!
Apropo, parcările etajate de pe Kogălniceanu și în spate la Someșul pe când? Jumate mandat a trecut deja.

Recent Comments by comentator

Povestea sătmărencei hărțuite luni întregi de un individ violent. Amenințată cu moartea
Fancsiki a fost condamnat la 5 ani de închisoare, trebuie să plătească pagube morale familiei derbedeului inclusiv cheltuielile de spitalizare (total vreo 30000 RON)! Este de-a dreptul revoltător!


FOTO/VIDEO. Accident cu doi morți în județul Satu Mare. Impact devastator între două mașini
@Daniel, dar totuși la tine nu se aprinde beculețul roșu că în august și în ajun de Crăciun când oșenii îs acasă sunt minim 3-4 accidente majore cu victime pe săptămână iar în restul anului maximum 1 pe săptămână!


FOTO/VIDEO. Accident cu doi morți în județul Satu Mare. Impact devastator între două mașini
Aveți grijă fraților! Au venit oșenii acasă.


FOTO. Cratere pe Podul Decebal, recent reabilitat! O mașină a făcut pană
Sunt deja mai mult de 2 ani de la începerea lucrărilor. Deja atunci se spunea semioficial că e bai cu firma asta din varii motive. Dacă se făcea atunci altă licitație poate acum aveam o firmă serioasă care chiar este în stare să facă lucrarea cum trebuie. De vină este pentru tot fostul primar plus cei care au întocmit caietul de sarcini.Dar actualul primar ce așteaptă? Bate la o poștă că firma habar nu are de meserie. La ce gropi au apărut deja pe pod poate și eu făceam mai bine!


MOBILIZARE. O mamă își caută cu disperare fiul (15 ani)! Dispărut fără urmă
Intrând pe contul de feisbuk al băiatului mie mi se pare că ceva nu era OK cu el ceva legat cu ceva lucrare. Și am impresia că nu se spune chiar totul despre situația creată. Să nu am dreptate. Sper ca băiatul nu a pățit nimic.


Citește articolul precedent:
FOTO. Copac căzut peste mașini în Cartierul Micro 16. Intervin pompierii

Închide