Puteti face ”schimbarea” si fara sa iasa lumea la vot,doar …

Comment on FOTO/VIDEO. Liderii USR Satu Mare, primii la vot: ”Sperăm să iasă cât mai mulți la vot, să facem schimbarea” by Badea Gheorghe.

Puteti face ”schimbarea” si fara sa iasa lumea la vot,doar sa aveti bani de ”schimbare” si sa fiti multumiti de ce iese dupa !!Insa nu inteleg de ce aveti nevoie de ”schimbare”,doar lumea stie despre voi ca sunteti pe invers !!

Recent Comments by Badea Gheorghe

Nicoară: PSD vrea să dea jos guvernul pentru a-și salva primarii
Iar vii cu baliverne ???!!! PSD vrea sa dea jos guvernul pentru ca sunteti o haita de incompetenti,de-aia !!Acum ne-am dat si noi seama cate parale faceti !!


FOTO. Coșmarul șoferilor cu parcări închiriate. Cum le ocupă alții locurile cu zilele
Cum adica ”nu se poate ridica” ??!!Din moment ce exista un contract de inchiriere cu ADP-ul,de ce sa nu poata fi ridicata ???!!!Inseamna ca cei de la ADP cunosc contavenientul,si e posibil ca acesta sa fie rudenie cu cineva din primarie,si nu vor sa-i fie ridicata masina !!


FOTO. Oșanul acuzat de francez vine cu probe: ”Am plătit mașina, am toate actele”
Au mai fost cazuri in care dupa vanzare sa apara la cateva luni amenzi neplatite de catre fostii proprietari,pentru ca francezul vinde masini folosite pe care le revinde, insa amenzile vin pe filiera vanzarii oprindu-se la el.Tot el trebuia sa faca acea contestatie,insa la el in Franta,pentru ca doar acolo se poate dovedi ceea ce el incearca sa faca in Romania.Acum certezanul poate sa-l dea in judecata si sa ceara daune de zeci de mii de euro !Si chiar ii recomand s-o faca !!


FOTO. Bărbat amendat după ce a plantat 40.000 de arbori pe terenul său! În timp ce alții defrișează
E prieten cu Dragnea,de-aia !!
Citește articolul precedent:
TOP. PNL a obținut cei mai mulți primari în județ. Urmat de UDMR

Închide