FOTO/VIDEO. MALL-ul NEPI pe repede-nainte! Se lucrează 24/24! Toată noaptea s-a muncit


Firmele de construcție angajate de reprezentanții NEPI-Rockcastle continuă lucrările la viitorul Shopping City pe Drumul Careiului. Și nu oricum, ci 24/24 de ore! De exemplu, vineri s-a lucrat toată noaptea, până dimineața. Deja se forează în sute de locuri și se pare că se introduc sisteme de prindere din fier beton, pe care se vor ancora pilonii viitoarei construcții.

Reprezentanții unor constructori au declarat pentru PresaSM că lucrările vor fi finalizate până în luna decembrie a acestui an, dacă nu vor exista impedimente de alt tip decât cele găsite în teren. De asemenea, reprezentantul NEPI-Rockcastle, Corina Olteanu a declarat pentru PresaSM: ”Noi urmărim procesul standard de rezolvare a contestației, iar planificarea construcției continuă”.

De altfel, PresaSM a prezentat în premieră faptul că NEPI Rockcastle au obținut autorizația de construire încă din data de 6 decembrie 2017 din partea Primăriei Satu Mare. Document care le permite celor de la NEPI să înceapă efectiv construcția viitorului mall.

De asemenea, în zonă se va realiza și un sens giratoriu, care va asigura accesul cât mai fluid în și din parcarea viitorului mall. Și pentru acest obiectiv s-a obținut autorizația de construire.

În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, din vecinătatea Satu Mare Shopping City, de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale. Cei de la NEPI Rockcastle au pus la dispoziție suma de 100.000 de euro pentru realizarea proiectelor tehnice. Pasarela se va deschide după inaugurarea proiectului.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. MALL-ul NEPI pe repede-nainte! Se lucrează 24/24! Toată noaptea s-a muncit"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTO/VIDEO. Mall-ul NEPI se construiește pe repede-nainte! Inaugurat în acest an

Închide