FOTO/VIDEO. Martorii l-au ”desființat” pe Răzvan Rentea, acuzat de uciderea părinților și a bunicii

Reporterii PresaSM se află în aceste momente în sala de judecată a Tribunalului Satu Mare, acolo unde de la ora 10.00 a început cel de-al doilea termen al procesului în care Răzvan Mircea Rentea este acuzat de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii sale Viorica Apan.

Dacă la primul termen sora acestuia, Cristina B., s-a constituit parte civiă, solicitându-i fratelui ei suma de 300.000 de lei drept despăgubiri morale, la termenul de astăzi a fost prezent un singur martor din cei trei citați. Martorul B. Dan, prezent la proces, a dat declarații defavorabile inculpatului Răzvan Mircea Rentea. La fel ca și toți martorii în faza de urmărire penală.

Martorul B. Dan a povestit că a fost șocat când a primit vestea morții celor trei victime, alături de soția sa.

De asemenea, Gheorghe Rentea i s-ar fi plâns telefonic fiicei sale despre faptul că încă cu o jumătate de an înainte de crimă au început să dispară bunuri de valoare din casă, printre care și bijuterii. Tatăl său declarându-se foarte afectat de acest fapt.

Martorul a mai declarat că Gheorghe Rentea a încercat de mai multe ori să îi găsească un loc de muncă fiului său Răzvan Rentea. Dar a fost dezamăgit că nu a reușit acest lucru.

Martorul i-a reproșat lui Răzvan Rentea că și-a mințit familia cu privire la acțiunile sale, respectiv că nu a recunoscut că el a mers după mama sa și a așteptat-o în stația de autobuz din Apa.

B. Dan a precizat că fiica victimelor este extrem de afectată, având nevoie de un psiholog. Martorul a spus că sora lui Răzvan Rentea a solicitat daune morale din partea inculpatului pentru a da banii integral unor cauze caritabile.

Citați la termenul de astăzi, M. K. Renata Ramona și B. Romel Bogdan (verișorul lui Răzvan Rentea) nu au fost prezenți. Unul dintre martori a sunat la Tribunal, anunțând că nu poate fi prezent.

Judecătorul a precizat că martorii vor fi citați din nou, fiind citați la adresa greșită.

Reporterii PresaSM au aflat că nici după ce a fost pus sub acuzare în mod oficial și după ce i s-au arătat toate probele care îl incriminează, Răzvan Rentea nu a recunoscut în fața procurorilor sau al judecătorului Tribunalului Satu Mare că ar fi comis vreun omor. Mai exact, că nu el ar fi comis tripul asasinat de la Apa, în care au fost uciși Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv Viorica Apan, nimeni alții decât părinții și bunica inculpatului.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Martorii l-au ”desființat” pe Răzvan Rentea, acuzat de uciderea părinților și a bunicii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crima
Declarații confuze ale bărbatului suspectat în cazul morții concubinei

Închide