FOTO/VIDEO. Mister “elucidat” al zborului MAI peste Satu Mare. Explicațiile oficialilor de la București

Elicopter MAI la Satu Mare. Explicațiile oferite de Inspectoratul General de Aviație

După ce nicio instituție din județul Satu Mare nu a putut furniza vreo explicație cu privire la survolul repetat al unui elicopter al MAI în județul Satu Mare, reporterii PresaSM au luat legătura reprezentanții Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Aviație, maior Iulia Bidireanu, a declarat pentru PresaSM că a fost vorba despre un zbor de antrenament.

Nu ne rămâne decât să ne întrebăm pentru ce se pregătesc aviatorii în județul Satu Mare. Elicopterul MAI a zburat pe traseul Satu Mare și Carei, în mod repetat.

Survol la mică înălțime

Reamintim că un elicopter de tipul IAR 316, aparținând Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, a survolat municipiul Satu Mare de mai multe ori. Reporterii PresaSM au încercat să ia legătura cu diferiți responsabili ai unor instituții publice. Acestea nu au putut oferi explicații cu privire la motivul zborului.

Directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete. a declarat că nu cunoaște misiunea aparatului de zbor, fiind doar informați cu privire la prezența aeronavei în spațiul aerian.

”Noi doar am fost informați că se va face un survol, nu cunoaștem mai multe detalii. Ni s-a spus doar atât, să nu ne panicăm”, a spus Nicolae Fechete.

Nici reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție nu știau mai multe informații. PresaSM a luat legătura și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi, dar nici acolo nu se știa nimic. Mai mult, s-a luat legătura cu Inspectoratul General al Poliției Române, dar nici acolo nu se știa nimic. Cel puțin la nivelul informării oficiale.

3 Comments on "FOTO/VIDEO. Mister “elucidat” al zborului MAI peste Satu Mare. Explicațiile oficialilor de la București"

  1. Stan și Bran | martie 30, 2018 at 13:00 |

    ABURELI !!!!!

    View Comment
  2. Da nimeni nu stie nimic ! Ii cam interesant !!! Chiar nu stiu cine crede axest lucru .
    Aceste elicoptere fac un zgomot foarte mare . Si copii se trezesc cand zboara pe traseul nostru ……

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Povestea agresării polițistului din Satu Mare. Bătut de mamă și cei doi fii

Închide