FOTO/VIDEO. Mobilizare importantă pentru Ziua Victoriei, în municipiul Satu Mare

În organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei Municipiului Satu Mare şi a Garnizoanei Satu Mare, astăzi, de la ora 12.00, la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Satu Mare, s-au desfăşurat manifestările dedicate Zilei Independenţei, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene.

Spre deosebire de alți ani, mobilizarea sătmărenilor pentru acest eveniment a fost ceva mai semnificativă. Au participat zeci de copii și vârstnici, pe lângă reprezentanții instituțiilor publice. La eveniment au participat prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean, Pataki Caba, și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Evenimentul a debutat cu salutarea drapelului de luptă al Garnizoanei Satu Mare şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare de către prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip.

Şi-au adus omagiul Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare constituită din militari profesionişti din cadrul Garnizoanei Satu Mare, subofiţeri şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi cadre ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Mobilizare importantă pentru Ziua Victoriei, în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Centenarul Marii Uniri
FOTO. Dispărută fără urmă, Statuia Eroului Necunoscut, reamplasată în centrul Sătmarului

Închide