FOTO/VIDEO. Noul sediu, de milioane de euro, al RAR Satu Mare. Imagini în premieră din interior


Registrul Auto Român (RAR) investește peste 13 milioane de lei în construcția unui nou sediu al agenției din Satu Mare. După mai bine de 10 ani în care a funcționat într-un spațiu închiriat, RAR va avea din acest an un sediu propriu la Satu Mare, situat pe Drumul Careiului.

Mutarea a fost impusă pentru a îmbunătății condițiile de desfășurare a activității pentru clienții RAR. Noul sediu RAR va avea două linii tehnologicei, ceea ce înseamnă mai multe lucrări efectuate simultan și, implicit, reducerea timpilor de așteptare.

De altfel, șefii RAR și-au exprimat dorința ca, în primul rând, așteptarea să fie mai scurtă, întrucât aceasta era cea mai mare nemulțumire a clienților.

Centrul judeţean Satu Mare îşi desfăşoară în prezent activitatea într-o hală închiriată, în condiţii total improprii şi pentru angajaţii de la RAR, dar mai ales pentru cei care veneau şi aveau nevoie de serviciile RAR.4 Comments on "FOTO/VIDEO. Noul sediu, de milioane de euro, al RAR Satu Mare. Imagini în premieră din interior"

 1. Daca nu s-ar aduce toate gunoaiele din occident,le era destul un spatiu cat un garaj de cartier cu doi trei angajati !!

  View Comment
 2. Actualul sediu nu tot doua linii tehnologice are? Cum se vor reduce timpii de asteptare?

  View Comment
 3. Dar dacă acuma R.A.R este in chirie să și specificați cîta chirie platește lunar

  View Comment
 4. au facut sediu de pe banii oamenilor rusine

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Registrul Auto Roman
FOTO. Activitatea RAR Satu Mare, reluată la cote de avarie. Acoperișul, luat de vânt

Închide