FOTO/VIDEO. Pedeapsă redusă pentru ucigașul turistei din Satu Mare. Liber mai repede

După ce a fost condamnat de către judecătorii Tribunalului Satu Mare la o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru uciderea unei nemțoiace în municipiul Satu Mare, magistrații curții de Apel Oradea s-au arătat mult mai indulgenți, reducându-i pedeapsa destul de mult. Doar faptul că a fost recidivist l-a împiedicat să scape și mai ușor. 

Judecătorii din Apel, mai indulgenți

Ce au decis magistrații Curții de Apel Oradea: ”(…) admite apelul declarat de inculpatul Meszaros Zsombor împotriva sentinţei penale nr. 126/30.10.2018 pronunţate de Tribunalul Satu Mare pe care o desfiinţează în parte, în sensul că: Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 21 ani închisoare în pedepsele componente de: – 20 ani închisoare aplicată inculpatului în cauză; – 3 ani închisoare aplicată aceluiaşi inculpat prin sentinţa penală nr. 493/19.04.2018 pronunţată în dosar nr. 10464/296/2017 al Judecătoriei Satu Mare şi înlătură sporul de 1 an închisoare. Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal de la 20 ani închisoare la 17 ani închisoare. În baza art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică inculpatului pedeapsa închisorii de 17 ani la care adaugă un spor de 1 an închisoare, reprezentând o treime din pedeapsa de 3 ani aplicată prin sentinţa penală nr. 493/19.04.2018 pronunțată în dosar nr. 10464/296/2017 al Judecătoriei Satu Mare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa principală rezultantă de 18 ani închisoare în regim de detenţie”.

Magistrații sătmăreni, pedeapsă mare

Meszaros Zsombor a fost condamnat – la sfârșitul anului trecut – la 21 de ani de închisoare de către magistrații Tribunalului Satu Mare.

”Condamnă inculpatul M.Z. pentru săvârșirea infractiunii de omor la pedeapsa de 20 de ani închisoare, în regim privativ de libertate (…) Contopeşte pedeapsa de 20 de ani aplicată prin prezenta cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată prin s.p. 493/2017 a Jud. SM, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultanta de 21 de ani închisoare; Scade din pedeapsa aplicată inculpatului durata executată de la data de 18.07.2017 până la zi; Mentine măsura arestului preventiv a inculpatului; Obligă inculpatul la plata către partea civilă T.J.W.J. a sumei de 233.000 lei, cu titlu de daune morale”, este decizia judecătorilor, intrată în posesia PresaSM.

Ce spun procurorii 

Din rechizitoriul procurorilor rezultă că în noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată.

Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj, iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

De asemenea, PresaSM.ro a intrat în posesia unor imagini cu mașina în care a fost comisă crima odioasă și care a fost abandonată, cu cadavru cu tot, în fața sediului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Pedeapsă redusă pentru ucigașul turistei din Satu Mare. Liber mai repede"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre proces de crimă
FOTO/VIDEO. Sătmăreanul care și-a omorât tatăl în Carpați I, dus în fața judecătorului

Închide