FOTO/VIDEO. Politicienii care nu au uitat de copiii orfani din județul Satu Mare


Ziua de 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea necondiționată. De Ziua Copilului, Pro România Satu Mare a înțeles că cel mai important în această zi este să le aducă o bucurie copiilor din casele de tip familial, din județul Satu Mare.

Așadar, pentru copiii de la Casa Speranței din Mărtinești și pentru cei de la Casa Felicia din municipiul Satu Mare, zeci de membri ai Pro România, coordonați de către deputatul Octavian Petric, alături de primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, au venit cu daruri surpriză, dar și cu peste 400 de kilograme de alimente de care aceste centre au nevoie în viața de zi cu zi.

Deputatul Octavian Petric a precizat că în timp ce alte formațiuni politice sunt ocupate cu luptele interminabile între ele, Pro România a ales ca astăzi să fie alături de copiii instituționalizați.

”Chiar dacă această criză ne-a ținut izolați atâtea luni, astăzi, alături de colegii mei din Pro România și alături de domnul primar Dumitru Pop, am decis să venim în sprijinul copiilor din casele de tip familial. Din păcate, vremurile pe care le trăim nu ne-au permis să le vedem bucuria pe chip, dar este suficient să simtă că au un înger păzitor și că cineva s-a gândit și la ei în această zi. Ne-am bucurat să constatăm că la Casa Speranței din Mărtinești, de exemplu, sunt cazuri de copii care au devenit premianți la școală, alții sunt deja la facultate. De aceea am spus și o voi spune mereu: cea mai bună investiție este în viitorul copiilor. Ei așa se vor ocupa de viitorul nostru, a tuturor, după cum ne ocupăm noi de ei. La mulți ani, tuturor copiilor!”, a precizat Octavian Petric.

Primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a ținut să laude conducerea Casei Speranța din Mărtinești, acolo unde din cei 25 de copii, majoritatea sunt premianți la școală

”Cu toate că astăzi este o zi în care ne eliberăm de unele restricții și toată lumea vorbește, prin intermediul presei, despre noile măsuri restrictive, cei mai mulți au uitat de copii. Noi, în schimb, nu am uitat de copii, și asta este cel mai important lucru. Este important ca ori de câte ori avem ocazia, cu atât mai mult de ziua lor, să îi ajutăm cu tot ce putem, să le aducem încă o rază de speranță în sufletul lor, să simtă că noi, comunitatea, îi iubim și îi sprijinim cu tot ce putem”, a declarat Dumitru Pop.2 Comments on "FOTO/VIDEO. Politicienii care nu au uitat de copiii orfani din județul Satu Mare"

  1. Ponta l-a trimis?

    View Comment
  2. Satu Mare | iunie 2, 2020 at 10:03 |

    Fain BMW-ul din imagine !!! în rest politică…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Octavian Petric le urează ”Sărbători în pace” creștinilor care sărbătoresc Sfintele Paști

Închide