FOTO/VIDEO. Proiectare 3D gratuită a băilor în Satu Mare! Iar materialele, la superprețuri!

Știați că spațiul dintr-o baie poate fi optimizat la maxim?! Că elementele din baie trebuie armonizate cu restul casei?! Dar cea mai importantă întrebare: știați că proiectarea 3D a băii dumneavoastră se face gratuit, doar într-un singur loc din municipiul Satu Mare?! Și nu de către oricine, ci de către arhitecți cu experiență? Ei, bine, răspunsul vi-l dăm noi: toate acestea le găsiți la Lebăda, în municipiul Satu Mare!

Arhitect italian, cu o mare experiență în domeniu, la dispoziția dumneavoastră

Cum arată baia, dacă gresia, faianţa şi toate aranjamentele sunt noi? Ce culori, forme se potrivesc cel mai bine? Arhitecții colaboratori ai firmei Lebăda din municipiul Satu Mare vă oferă toate soluțiile, în mod gratuit! Clientul alege materialele, împreună cu specialiștii – iar arhitecții realizează şi prezintă proiectul beneficiarului. Care îl poate modifica, în funcție de preferință – iar specialiștii Lebăda, cu mare experiență în domeniu – vă calculează necesarul de materiale, la cel mai bun raport calitate-preț.

Unul dintre arhitecți este Matteo Bartolini. Un specialist extrem de exigent, care nu face niciun compromis de la calitate. Care se va ocupa de întregul concept, de la zero. Mai exact, de la primele proiectări, în special a rețelei de apă și canalizare, și până la ultima etapă: finisajele.

”Pentru ca o baie să iasă bine este un lucru complicat și serios. Și are legătură cu amplasarea fiecărui element în spațiul respectiv: chiuveta, vasul de toaletă, etc. Sunt foarte multe elemente de luat în calcul, toate elementele de arhitectură, de valorificare a spațiului. Un alt lucru foarte important este partea de alegere a materialelor. Când vine un client analizăm și decidem împreună dacă un material este ok, dacă se pliază în concept, în ansamblul proiectului. Trebuie să ținem cont și de restul elementelor de arhitectură din casă. Totul trebuie armonizat, integrat”, explică arhitectul Matteo Bartolini.

Proiectele, dezbătute împreună cu clienții

Matteo Bartolini precizează că nu face nicio concesie de la calitate. Indiferent de cât timp îi ia. Este modul său de a lucra, iar scopul final este unul simplu: fericirea clientului.

”După alegerea materialul, urmează conceperea proiectului 3D. Căutăm să găsim soluții cu materialele pe care le-am ales împreună cu clientul. Și acolo vom face mai multe încercări, până când vom găsi soluția optimă. De exemplu, cu un client am stat trei ore doar pentru a explica și a găsi o variantă mai bună, la care doamna a acceptat să schimbe totul, după proiectul propus de noi. Noi suntem proiectanți profesioniști, nu facem niciun lucru fără responsabilitate”, a conchis Matteo Bartolini.

Proiectarea 3D este gratis, materialele la superprețuri

Reprezentantul firmei Lebăda, Cristian Pașca, a precizat că veștile bune nu vin niciodată singure. Dacă proiectarea 3D este gratis, materialele sunt la superprețuri!

”Pentru e beneficia de acest serviciu în mod gratuit este o condiție simplă: toate produsele prezente în proiectul 3D să fie achiziționate de la noi. Clienții trebuie să știe că avem cel mai bun raport calitate-preț de pe piața sătmăreană. Scopul este acela ca orice client să înțeleagă că dacă cumpără tot pachetul de produse de care ei au nevoie beneficiază de un preț competitiv, de consiliere de specialitate din partea colegilor mei, cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, de transport gratuit, respectiv de credibilitatea unei firme cu aproape 30 de ani de experiență pe piață”, garantează Cristian Pașca.


Avantajele proiectării 3D:

  • alegerea culorilor şi formelor gresiei şi faianţei potrivite băii sau bucătăriei tale
  • vizualizarea spaţiului înainte de începerea amenajării
  • posibilitatea de a face un tur virtual prin baia sau bucătăria ta şi de a o vedea din toate colţurile 3D
  • punerea proiectului la dispoziţia ta pentru a te consulta cu familia
  • estimare reală a costurilor amenajării
  • calcularea necesarului de materiale
  • consilierea oferită de către designeri în privinţa gamei cromatice şi temei designului

Proiectarea 3D este GRATUITA.

Pe langă proiectare, Lebăda vă oferă o gamă completă de produse sanitare adecvate oricarui tip de baie.

Gama de produse cuprinde:

gresie si faianţă, obiecte sanitare, mobiliere de baie, căzi şi cabine de duş, baterii de baie si sisteme de dus, baterii de bucătărie, accesorii sanitare.


PROGRAM DE LUCRU DEPARTAMENT DESIGN GRESIE ȘI FAIANȚĂ LEBĂDA

În fiecare zi de marți, între orele 9.00 – 13.00

Adresa: Showroom Lebăda – Drumul Careiului, C15-17

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Proiectare 3D gratuită a băilor în Satu Mare! Iar materialele, la superprețuri!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
FOTO/VIDEO. Cele mai noi produse decorative italiene, prezentate la Satu Mare. Lebăda, unic distribuitor

Închide