FOTO/VIDEO. S-a deschis sediul comun al ”Buletinelor” și ”Impozitelor”, de la Someșul

Ghișeul unic de servicii s-a deschis astăzi în mod oficial. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a precizat că o parte serviciile Primăriei Satu Mare sunt mutate în ultimul etaj al magazinului Someşul. Este vorba despre Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor, Serviciul de Stare Civilă, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale – impunere auto şi casierie, Administraţia Domeniului Public – serviciul parcări.

Noul spațiu are peste 600 de metri pătrați, iar edilul șef sătmărean a opinat că s-a rezolvat criza de spațiu. De asemenea, se va asigura și o mai mare apropiere față de cetățeni. Spațiul este acordat în folosință gratuită pentru următorii 10 ani.

“Biroul Unic de Servicii este o interfață între comunitatea sătmăreană și serviciile publice din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare. Pentru prima dată, în municipiul Satu Mare s-a amenajat un loc în care cetățeanul poate beneficia de mai multe servicii publice, fără a fi trimis de la o clădire la alta, poate cere informații și poate primi consultanță privind solicitarea unor documente sau autorizații. Ne-am dorit să facilităm dialogulul cu cetățenii, cu mediul de afaceri local și să reducem birocrația și timpii de așteptare. Cred că este un act de normalitate și am mare încredere că acest proiect va fi un succes!“, a declarat edilul municipiului Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare continuă astfel prin toate aceste măsuri debirocratizarea sistemului, punând accent pe transparență decizională și pe servicii de calitate.
De altfel, măsurile luate până în prezent se reflectă și în domeniul urbanismului, tot mai multe societăți private demarând construcții și investiții care contribuie la dezvoltarea orașului și sprijinirea mediului economic.2 Comments on "FOTO/VIDEO. S-a deschis sediul comun al ”Buletinelor” și ”Impozitelor”, de la Someșul"

 1. Badea Gheorghe | iunie 13, 2018 at 14:33 |

  Doamne ajută!
  Consider acest lucru drept un pas spre normalitatea începutului de secol XXI!

  View Comment
 2. Badea Gheorghe | iunie 13, 2018 at 16:35 |

  Acum am observat, pe infochioșc apare incorect “Primaria Satu-Mare” cu cratimă!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. De miercuri, ”Impozitele”, ”Starea Civilă” și ”Buletinele”, funcționează în Magazinul Someșul

Închide