FOTO/VIDEO. Samsarii imobiliari, sfidați de NEPI: ”Planificarea construcției (MALL) continuă”


Reprezentanții NEPI/Rockcastle continuă lucrările de construire a viitorului Shopping City pe Drumul Careiului. Cu toate că autorizația de construire emisă de Primăria Satu Mare a fost contestată de către un sătmărean la Tribunalul Satu Mare.

În aceste momente lucrările au demarat, încă în stadiu incipient, la terasamente și săpături.

Reprezentantul NEPI/Rockcastle, Corina Olteanu a declarat pentru PresaSM: ”Noi urmărim procesul standard de rezolvare a contestației, iar planificarea construcției continuă”.

Așteptarea sătmărenilor a luat sfârșit. Și asta după ce oficialii NEPI/Rockcastle au dat undă verde demarării lucrărilor efective în teren. Surse din teren au declarat pentru Presasm că se efectuează prelevări de mostre din pământ, iar de luna următoare se încep lucrările de construire.

Astfel,  mai multe utilaje și muncitori executau lucrări pe terenul de pe Drumul Careiului, acolo unde se va ridica complexul de clădiri. Construcția se va finaliza în a doua jumătate a acestui an, potrivit estimărilor investitorului.

De altfel, PresaSM a prezentat în premieră faptul că NEPI Rockcastle au obținut autorizația de construire încă din data de 6 decembrie 2017 din partea Primăriei Satu Mare. Document care le permite celor de la NEPI să înceapă efectiv construcția viitorului mall.

De asemenea, în zonă se va realiza și un sens giratoriu, care va asigura accesul cât mai fluid în și din parcarea viitorului mall. Și pentru acest obiectiv s-a obținut autorizația de construire.

În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, din vecinătatea Satu Mare Shopping City, de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale. Cei de la NEPI Rockcastle au pus la dispoziție suma de 100.000 de euro pentru realizarea proiectelor tehnice. Pasarela se va deschide după inaugurarea proiectului.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Samsarii imobiliari, sfidați de NEPI: ”Planificarea construcției (MALL) continuă”"

  1. jos palaria pentru dl primar! singurul din ultimii 20 de ani care ii pune cu botul pe labe pe samsarii imobiliari. Satu Mare este un oras cu mare potential si sunt optimista ca nu va mai fi printre orasele cu cel mai scazut nivel de trai din Romania gen Zimnicea, Alexandria, Calarasi, etc. succes!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTOGALERIE. Au ajuns utilajele și muncitorii! Încep lucrările la MALL-ul NEPI

Închide