Doar betoane, la asta se pricepe primăria! Ce angajați de …

Comment on FOTO/VIDEO. Sătmărenii au udat simbolic singurul copac de pe B-dul Brătianu, pentru a-l salva by .

Doar betoane, la asta se pricepe primăria! Ce angajați de la spații verzi? Săptămâni întregi au tot măsurat rondourile de la finanțe, au tot săpat,erau acolo câte 6, 7 mari specialiști! S-a spuc că vor face amenajări noi, deosebite! Și ce au făcut?? Nisțe amărâte de flori aranjate foarte simplu! O femeie simplă de la țară, care are o grădină de flori, ar fi amenajat mult mai frumos!

Also Commented

FOTO/VIDEO. Sătmărenii au udat simbolic singurul copac de pe B-dul Brătianu, pentru a-l salva
Toți vorbiți și va dați mari ecologiști când e vorba de spațiul altora. Dacă ar fi in fata casei voastre și v-ar ridica trotuarul ați merge cu petiții la primărie sa vina cât de repede sa-l taie. Așa ca lăsați-o mai moale cu prostiile astea de ecologiști de ocazie.


Recent Comments by

FOTO. Sătmărean cu spirit civic. Martor al unui accident, a lăsat bilet șoferului păgubit
Felicitări sătmăreanului nostru! Mulți nesimțiți dispar după ce lovesc mașini, mai ales în parcări!


FOTO. Se închide circulația pe B-dul Goga! Apaserv începe lucrări de modernizare
Lucrarile de reabilitare pe b-d. Closca au fost finalizate ? Daca nu, vor fi si mai mari probleme in trafic in zona !


FOTO. Primăria Satu Mare are soluția pentru combaterea aspectului mizerabil
In multe cazuri dezordinea este provocata de cei care cauta in pubele si/sau containerele de deseuri, lasand in urma lor o mizerie de nedescris, si uneori ii acosteaza pe cetateni cersind bani (oare cine merge cu bani la containerul de deseuri ?).


Demersuri pentru blocarea construirii parcării supraetajate din centrul Sătmarului!
Daca 120 de apt.(aprox.300 de pers.) blocheaza interesul a peste 100 de mii de pers. Al 3-lea pod este la fel o poveste de la Petre Ispirescu, care nu are sorti de izbanda! Amenajarea jonei pietonale, parcarile, pistele pentru biciclete, ilumunatul cu leduri, hotelurile Dacia si Sport se vor pierde in itstorie. Primaria, primarul, alesii locali nu au interes in aceste probleme si multe altele care dor in acest oras. Noi sa-i votam si pe ei ii dor la banana. Satmareni treziti-va din amorteala si treziti-va la realitatea cotidiana si luati atitudine ! ! ! Cum nu le convine ceva dau vina pe cineva pe ceva. Asta suna a”pe dansatorul prost si coaiele il i curca”!


FOTO. Tâlhar prins în timp record! A jefuit un sătmărean în plină zi, în zona Ostrovului
…”un (tigan N.R.) tânăr, de 23 de ani, din comuna Apa”.Care a fost in ”vizita” la rudele sale de pe Ostrovului,dar i-a fost rusine sa se intoarca acasa cu mana goala !!


Citește articolul precedent:
VIDEO. Cum ”fentează” cerșetorii autoritățile. Bine organizați, cu scuza mereu pregătită

Închide