Doar betoane, la asta se pricepe primăria! Ce angajați de …

Comment on FOTO/VIDEO. Sătmărenii au udat simbolic singurul copac de pe B-dul Brătianu, pentru a-l salva by .

Doar betoane, la asta se pricepe primăria! Ce angajați de la spații verzi? Săptămâni întregi au tot măsurat rondourile de la finanțe, au tot săpat,erau acolo câte 6, 7 mari specialiști! S-a spuc că vor face amenajări noi, deosebite! Și ce au făcut?? Nisțe amărâte de flori aranjate foarte simplu! O femeie simplă de la țară, care are o grădină de flori, ar fi amenajat mult mai frumos!

Also Commented

FOTO/VIDEO. Sătmărenii au udat simbolic singurul copac de pe B-dul Brătianu, pentru a-l salva
Toți vorbiți și va dați mari ecologiști când e vorba de spațiul altora. Dacă ar fi in fata casei voastre și v-ar ridica trotuarul ați merge cu petiții la primărie sa vina cât de repede sa-l taie. Așa ca lăsați-o mai moale cu prostiile astea de ecologiști de ocazie.


Recent Comments by

VIDEO. Un nou suspect în cazul dublei crime de la Bârsău. S-ar fi găsit sânge pe haine
Nu sunt de acord cu ceea ce i se întâmplă domnului dr. Arafat.


VIDEO. Lovitură de teatru! Suspecții în cazul dublei crime de la Bârsău sunt liberi
Probabil..vecina la care a intrat era deja ucisa,iar criminalul inca in casa cotrobaind ar fi fost surprins de a doua femeie iar mai apoi a fost ucisa si ea sa nu ramana martori..


Surse: Radu Bud redevine prefect al județului Satu Mare
Pleaca al nostru, vine al nostru!


FOTO. Gest de mare corectitudine după un accident. Vinovatul a lăsat un bilet
Din poza se vede clar ca Audi nu respecta marcajul de delimitare a spațiului alocat parcării, ori dunga aia e trasata cu un scop acolo, nu să-ți bagi tu botul cat vrei în fata, peste locul pe care va intra altul! Acum a aflat și șoferul respectiv de ce!
Dacă parca asa și langa o linie de tramvai, stătea și vatmanul un ceas și apoi să-i lase bilet cu scuze, sunt tramvaiul 41 și v-am luat spoilerul, e numai vina mea ca n-ați parcat corect!


FOTO/VIDEO. Dublă crimă în Bârsău: Cine sunt criminalii și cum au fost ucise cele două femei
De ce poliția lasa in comună ca acesti asa zis comercianți sa isi desfasoare activitatea nestingheriți. Acest tip comerț este ilegal.


Citește articolul precedent:
O tânără (21 de ani) a ajuns cu mașina în șanț. A fost transportată la spital

Închide